SVE SE DESILO KAO NA FILMU: U Južnoafričkoj Republici kidnapovan britanski pilot

Novosti onlajn

11. 01. 2024. u 21:32

PILOT aviokompanije Britiš Ervejz je navodno mučen nakon što je kidnapovan dok je bio u kupovini tokom zaustavljanja između letova u Južnoafričkoj Republici.

СВЕ СЕ ДЕСИЛО КАО НА ФИЛМУ: У Јужноафричкој Републици киднапован британски пилот

Foto: Printskrin

Britanski list "San" je objavio da pilot pušten nakon što mu je uzet novac. Prema pisanju ovog lista, zaposlenici Britiš Ervejza su obavešteni da je njihov kolega kidnapovan ispred supermarketa. Neimenovani izvor je izjavio da je zapanjujuće ono što se desilo pilotu te da je sve bilo kao u filmovima.

Pilotu je na parkingu supermarketa, u trgovačkom delu Johanesburga, prišla žena, zamolivši ga da joj pomogne da ponese torbe. Kada su došli do njenog vozila, grupa muškaraca je ugurala pilota u vozilo i odvezen je u u drugi deo grada, gde su mu naneli teške povrede. S obzirom na to da nije bio u mogućnosti da upravlja avionom, pronađen je zamenski pilot za let do Londona.

- Naseo je na prevaru, pa je pristao da pomogne ženi u nevolji. Pre nego što je shvatio da je prevara, uguran je u vozilo i odvezen. Potom je satima trpio fizičko mučenje. Sve se završilo tek kada je ostao bez novca. Srećan je što je ostao živ - kazao je neimenovani izvor.

Aviokompanija je saopštila da daje podršku kolegi, kao i vlastima u istrazi ovog slučaja, ali nije saopštila više detalja, prenosi Skaj Njuz.

BONUS VIDEO: NOVI PONOS NAŠE VOJSKE - Pogledajte šta je prikazano na vojnom aerodromu u Batajnici

(Klix)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

LEGENDA KOŠARKE ŠOKIRALA EVROPU: Evo snimka na kome krade parfeme u Beogradu (VIDEO)