UBISTVO U ZATVORU: Tramp je tamo bio priveden

Tanjug

31. 08. 2023. u 23:01

JEDAN zatvorenik je ubijen, a još dva su ranjena u napadu nožem u zatvoru okruga Falton u američkoj saveznoj državi Džordžiji, saopštile su danas lokalne vlasti, prenosi CNN.

УБИСТВО У ЗАТВОРУ: Трамп је тамо био приведен

Foto Tanjug/AP

Reč je o zatvoru u kom je nedavno priveden bivši predsednik SAD Donald Tramp zbog optužnice navodnih napora da se ponište rezultati izbora 2020. godine.

Nakon privođenja, Tramp je uslove u zatvoru opisao kao "loše i sramotne".

-Kad sam video u kakvom je stanju taj zatvor, postao sam još odlučniji da se kandidujem za predsednika i spasim našu zemlju od trajnog propadanja, naveo je Tramp.

U julu ove godine, američko Ministarstvo pravde je pokrenulo istragu u zatvoru zbog nehigijenskih uslova i nasilja nad zatvorenicima.

BONUS VIDEO - U STROJU NAJBOLjIH: "Novosti" na obuci novih pripadnika 72. brigade za specijalne operacije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!