LEPA KRISTINA BILA JEDINA ŽENA U AVIONU PRIGOŽINA: Ima poznatog brata - "Otišla je u Moskvu da bi ostvarila svoje snove"

Novosti online

24. 08. 2023. u 10:12

RUSKA Federalna agencija za vazdušni saobraćaj saopštila je spisak putnika koji su poginuli u Tverskoj oblasti u blizini sela Kuženkino kada se srušio avion Embraer sa deset putnika.

ЛЕПА КРИСТИНА БИЛА ЈЕДИНА ЖЕНА У АВИОНУ ПРИГОЖИНА: Има познатог брата - Отишла је у Москву да би остварила своје снове

Foto: Printskrin/Facebook/Kristina Yadrevskay

U pitanju su: Propustin Sergej, Makarijan Evgenij, Totmin Aleksandr, Čekalov Valerij, Utkin Dmitrij, Matusev Nikolaj i Jevgenij Prigožin. Među članovima posade bili su pilot Levšin Aleksej, kopilot Karimov Rustam i stjuardesa Kristina Raspopova.

Među putnicima, posebnu pažnju privlači jedina žena koja je bila u avionu, a u pitanju je lepa stjuardesa Kristina Raspopova. Njene fotografije se, nakon što je objavljeno da je ona među poginulim putnicima, šire društvenim mrežama.

U trenutku pogibije imala je 39 godina. Zaposlila se u kompaniji MNT Aero, radila je po ugovoru, i bila je zadužena za privatne letove. Neposredno pre tragedije, požalila se najmilijima zbog kašnjenja leta. Ona je u sredu ujutru na društvenim mrežama objavila fotografiju svog doručka i kofera sa natpisom "Kabin".

Prema podacima ruskih medija, njen rođeni brat je zamenik tužioca Jemanželinska Jevgenij Raspopov. Oboje su, navodno, rođeni u Kazahstanu, iako na Kristininom profilu piše da se rodila u Moskvi.

Kada je odlučila da se osamostali, navodno se iz Kazahstana preselila u Moskvu.

 - Otišla je u Moskvu da bi ostvarila svoje snove. Imala je jak karakter, bila je vrlo ambiciozna - ispričala je osoba koja ju je poznavala, a koja je želela da ostane anonimna.

Prema podacima ruskih medija, Kristina, navodno, nije bila bliska sa rođenim bratom.

(Telegraf)

BONUS VIDEO:

TERETNI SVEMIRSKI brod Progress MS-22 se odvojio sa Međunarodne svemirske stanice: Misija završena

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)