OSUĐEN OPASNI ALBANSKI NARKO BOS: Čoveku odsekao prste, pa "spavao kao beba" - dobio sramno malu kaznu

Novosti online

19. 08. 2023. u 09:41

ALBANSKI narko bos Selamet Mehmetaj osuđen je na četiri i po godine zatvora u Velikoj Britaniji. Ovaj ozloglašeni kriminalac se svojevremeno hvalio da je ljudima sekao prste, i uživao je u surovoj reputaciji koja ga je pratila.

ОСУЂЕН ОПАСНИ АЛБАНСКИ НАРКО БОС: Човеку одсекао прсте, па спавао као беба - добио срамно малу казну

Foto: Fejsbuk/memz_dr3adz

Mehmetaj je sebe nazivao Đavolom, a osuđen je zbog nezakonite proizvodnje kanabisa. U proizvodnju kanabisa bili su uključeni migranti koji su u Velikoj Britaniji distribuirali drogu vrednu milione funti.

Istraga je vođena i protiv njegovog brata Diora koji je u Velikoj Britaniji tražio azil, ali ga nije dobio. Tužitelji su Diora opisali kao desnu ruku svoga brata. Policijska istraga je pokrenuta nakon što su istraživački novinari lista Dejli Mejl ponudili da kupe velike količine kanabisa.

Tadašnji britanski premijer Boris Džonson je nakon novinarskog angažmana zatražio istragu. Selamet je bio aktivan na društvenim mrežama i hvalio se kako je odsekao prste konkurentu u trgovini narkoticima.

I posle novinarske istrage, on je nastavio da se bavi trgovinom narkoticima i uživa u raskalašenom životu. Čak se pojavio i na jednoj albanskoj televizijskoj stanici - bio je sagovornik u 20-minutnom intervjuu gledane emisije Glamnur Zone. Reč je o emisiji iz sveta šoubiznisa. Voditelj emisije je tokom intervjua pio šampanjac, dok je Mehmetaj poricao da radi bilo šta što nije dozvoljeno.

Za prevoz narkotika koristio je terenac Čiroki vredan 70.000 funti (160.000 KM) na kojem je često menjao registarske oznake kako bi izbegao to da ga nadležni identifikuju.

Mehmetaj se 2011. doselio u Veliku Britaniju iz albanskog grada Tropoje. Po dolasku je na društvenim mrežama ismevao zakon. Tokom novinarske istrage je priznao da je kriminalom stekao Mercedes CLA AMG vredan 50.000 funti (114.000 funti), Audi RS7 za koji je naveo da je na njemu koristio lažne registarske oznake, i bolid Formule 3.

Ismejao je to što je policija jednom prilikom propustila da zapleni narkotike, jer u njegovom petosobnom stanu nije pretražila jednu sobu. Govoreći o čoveku, kojem je odsekao dva prsta, rekao je da je nakon toga "spavao kao beba".

BONUS VIDEO: POŽARI NA TENERIFIMA SE NE SMIRUJU - Šteta je ogromna

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ISPOVEST RODITELJA UBIJENE ANGELINE AĆIMOVIĆ: Godinu dana od masakra u Ribnikaru (VIDEO)