MAJKA UBILA ĆERKU, DRUGU POKUŠALA DA UDAVI: Najstarija ćerka uspela da spase mlađu sestru

Novosti online

24. 05. 2023. u 00:57

MAJKA iz Južne Karoline optužena je za ubistvo i pokušaj ubistva nakon što je ubila jednu od svojih ćerki i pokušala da udavi drugo dete kada se njena najstarija ćerka probudila i spasila svoju sestru, saopštile su vlasti.

МАЈКА УБИЛА ЋЕРКУ, ДРУГУ ПОКУШАЛА ДА УДАВИ: Најстарија ћерка успела да спасе млађу сестру

Foto Tanjug/Ap

Zamenici šerifskog ureda okruga Bjufort odgovorili su na incident u petak u 1.25 po lokalnom vremenu u mestu Ostrvo Sveta Helena u Južnoj Karolini i odmah uhapsili 37-godišnju Džejmi Bredli Brun "na osnovu informacija koje je dobio dispečer hitne službe", navodi šerifova kancelarija u saopštenju za javnost.

Policajci su pretresli kuću i pronašli mrtvu šestogodišnju devojčicu. Islednici su na detetu izvršili reanimaciju, ali nisu mogli da je ožive, preneo je AP.

Šerifova kancelarija je saopštila da je Brunova "najverovatnije udavila šestogodišnjakinju" i pokušala da udavi i svoju osmogodišnju ćerku, javlja "USA Today".

 - Poziv u pomoć 8-godišnjakinje probudio je druge u kući koji su uspeli da intervenišu i pozovu hitnu pomoć, saopštila je šerifova kancelarija.

 

ONA JE BRANILA SVOJU PORODICU KADA NIKO DRUGI NIJE BIO DOSTUPAN

Ćerka (16) Brunove je spavala kada je čula vriske svoje 8-godišnje sestre. Rekla je da je plač deteta dolazio iz kupatila.

Tinejdžerka je otišla u kupatilo, odvela svoju sestru od majke i otrčala do kuće obližnjeg člana porodice odakle je pozvala hitnu pomoć, rekao je Taner.

- Veoma sam ponosan na nju, rekao je šerif P. J. Taner. - Ona je branila svoju porodicu kada niko drugi nije bio dostupan.

Brunova je optužena za ubistvo i pokušaj ubistva, saopštila je šerifova kancelarija. Mrtvozornik okruga Bjufort obavlja obdukciju kako bi potvrdio uzrok smrti deteta.

Jedinica za specijalne žrtve, Odeljenje za smrt dece i Odeljenje za sprovođenje zakona Južne Karoline istražuju incident zajedno sa šerifovom kancelarijom.

(Telegraf.rs)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!