DEVOJKA JECALA OD SREĆE NAKON ŠTO SU JE IZVUKLI IZ PODIVLJALOG MORA: Herojska akcija slučajnih prolaznika (VIDEO)

Novosti online

11. 05. 2023. u 21:43

JEDNA tinejdžerka jecala je od olakšanja nakon što su je prolaznici spasli iz pobesnelog mora i spasili joj život.

ДЕВОЈКА ЈЕЦАЛА ОД СРЕЋЕ НАКОН ШТО СУ ЈЕ ИЗВУКЛИ ИЗ ПОДИВЉАЛОГ МОРА: Херојска акција случајних пролазника (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Kako javlja Dejli Mejl, ona je upala u more u Bridlingtonu, u istočnom Jorkširu, na praznike u nedelju uveče, a prolaznici su bez razmišljanja odmah priskočili u pomoć.

Prema navodima britanskog portala, prolaznici su rizikovali svoje živote kako bi devojku izvukli iz uzburkanog mora.

Bacili su kolut za spasavanje na tinejdžerku koja je nestala pod ogromnim talasima koji su udarali o pristanište kod Bridlington banje nešto posle 18.30 sati.

Na dramatičnom snimku vidi se kako je jednog čoveka umalo odnela voda dok je pomagao devojci da se izvuče na sigurno.

Ona je, kada se dokopala čvrstog tla pod nogama, jecala je od olakšanja.

Srećom, nije povređena u ovom strahovitom incidentu.

Portparol obalske straže je rekao: "Spasilački tim obalske straže iz Bridlingtona odgovorio je na izveštaje o osobi u vodi u blizini Bridlington banje nešto posle 18.30 u nedelju 7. maja. Po dolasku na lice mesta građani su uspeli da spasu osobu pomoću pojasa za spasavanje koji se nalazi kod lučkog zida. Tim obalske straže je na licu mesta proverio stanje devojke."

Džordan Grebi, službenik stanice u timu za spasavanje obalske straže Bridlington, dodao je: "Nema sumnje da su prolaznici spasili život ove osobe. Ovaj incident je podsetnik da, iako more može da izgleda zabavno, ono može biti i veoma opasno. Kako se približavamo letnjoj sezoni, važno je da koristite plažu koja se čuva za kupanje. Međutim, ako upadnete u poteškoće, ostanite mirni, pokušajte da plutate i da privučete nečiju pažnju. Ako slučajno vidite nekoga ko je u problemima, pozovite hitne službe i potražite obalsku stražu."

Oni koji su pogledali snimak na društvenim mrežama kažu da heroji zaslužuju medalju, prenosi Telegraf.

Jedna žena je objavila: "Gledala sam ovo sa svog prozora. Ti ljudi su radili zajedno kao tim. Ne znam ni da li su se poznavali. Bravo za sve vas."

Drugi komentar je glasio: "Bravo za te muškarce. Da ih nije bilo, mogla bi biti drugačija priča. More je tako moćno. Drago mi je da je dobro."

Još jedan meštanin je dodao: "Tako mi je laknulo što su ona i njeni spasioci preživeli i iskreno im se zahvaljujem. Bravo za sve uključene. Toliko puta prolazimo pored tog mesta i vidimo decu (i odrasle) kako stoje na zidu. Tamo je veoma opasno, posebno tokom nemirnog mora. Čini me tako nervoznim svaki put kad prođemo tuda."

BONUS VIDEO: POSLEDICE GRANATIRANjA NIKOLAJEVA: Pogledajte snimke ruševina iz ukrajinskog grada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju