ŠOKANTAN DETALJ SUSRETA BERA GRILSA SA ZELENSKIM: Ponudio mu čokoladu, svi mislili da će da ga otruje

Đ.G.

28. 03. 2023. u 07:51

BEZBEDNOSNI detalj ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog plašio se pokušaja trovanja kada mu je Ber Grils ponudio komad čokolade tokom njihovog intervjua, otkrila je televizijska voditeljka u ponedeljak u intervjuu za Dobro jutro, Britanijo.

ШОКАНТАН ДЕТАЉ СУСРЕТА БЕРА ГРИЛСА СА ЗЕЛЕНСКИМ: Понудио му чоколаду, сви мислили да ће да га отрује

Foto: Tviter printskrin/BearGrylls

Bivši pripadnik SAS-a i preživljavajući u divljini boravio je prošle godine u Ukrajini, snimajući dokumentarac o Zelenskom za Kanal 4. Incident se dogodio početkom decembra, kada se sastao sa predsednikom u Kijevu.

- Uobičajeno, kada sam ovo ranije radio sa svetskim liderima, divljina radi pola mog posla za mene – to je odličan nivo. To je sjajan ledolomac – u planinama si - rekao je Grils u emisiji. U Kijevu je upotrebio drugačiji trik, izvadivši komadić Kedberijeve čokolade.

- Kada sam to ponudio Zelenskom, jedan od njegovih momaka je ušao i rekao da ne bi trebalo da je jede -  priseća se Grils. - Rekao sam, 'Ok, idem prvi, da pokažem da ne želim da ga otrujem', i svi smo se smejali. Dao sam nešto momcima iz obezbeđenja, jer svi vole mali kvadrat mleka, zar ne? 

Grils je ranije koristio hranu da razbije led sa drugim političarima. U epizodi "U divljini sa Berom Grilsom" iz 2015. snimljenoj na Aljasci, podelio je komad lososa sa američkim predsednikom Barakom Obamom, koji je koristio emisiju da promoviše svoju arktičku agendu.

Njegov novi dokumentarac „Ber Grils se sastaje sa predsednikom Zelenskim“ ima za cilj da promoviše cilj ukrajinskog predsednika u sukobu protiv Rusije. Grils je rekao da je Zelenski imao isti osećaj za „sudbinu“ kao Vinston Čerčil i da je cilj dokumentarca „da upozna pravog momka iza podijuma, zapravo kakav je on kao čovek“.

Rođen kao Edvard Majkl Grils, avanturista i biznismen postao je poznat po hit TV emisiji pod nazivom "Čovek protiv divljine", koja se prikazivala između 2006. i 2011. Devedesetih je služio u Specijalnoj vazdušnoj službi (SAS) dok nije oštetio kičmu na skoku padobranom u Keniji. Iako je otpušten kao vojnik, on ima počasni čin poručnika u Kraljevskoj mornaričkoj rezervi i počasnog pukovnika u Kraljevskoj mornaričkoj rezervi.

Vlada u Londonu bila je jedan od najočitijih pobornika Kijeva, vodeći informacije i ekonomski rat u ime Ukrajine i pozivajući SAD i druge članice NATO-a da pošalju Zelenskom oružje i municiju, preneo je RT.

BONUS VIDEO: "NOVOSTI" NA ULICAMA PARIZA - Ponovo masovne demonstracije - francuska prestonica u haosu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere