BEZBEDNOSNI detalj ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog plašio se pokušaja trovanja kada mu je Ber Grils ponudio komad čokolade tokom njihovog intervjua, otkrila je televizijska voditeljka u ponedeljak u intervjuu za Dobro jutro, Britanijo.

Komentari (6)

walter pravicek

28.03.2023. 08:47

Ovaj Amer Ber Grils ne vredi ni pola lule duvana.Snimaju sa 50 ili više osoba kao obezbeđenje,spava u hotelima,a tamo ljudima prikazuje kako jest u divljini.Zanimljivo jeste kako je "NA PRVIM LINIJAMA FRONTA,NA ULICAMA SA POSETIOCIMA ILI GDE NJEGA MOŽE NETKO UPUCATI"BEZBRIŽNO,NEMARNU ODEVEN glumac Zelenski,BEZ pancirke.ŠTO ON IZVODI?Za budale i odbegle konje?

walter pravicek

28.03.2023. 10:54

Posete kod Zelenskog-u stvari daleko od centra grada Kijev,jesu samo u napred planirani drogeraši,glumci sumnjivog ponašanja,te takvi političari,koji moraju iči u posetu,da u svojim domovinama podignu ljudima svest kako se Zelenskom mora pomagati,jer siromak milijunaš u dolarima od jednom spao na prosjački štap.

Pravda

03.04.2023. 13:28

Sve te propagabde i reklame za Klovna citavi svet je sve video i saznao sto se trebalo saznati. Iskoristise KLOVNA i ukrainske naciste i dobar deo poslase kod Banderu. Sada ce dolaziti neki glumci sicusni kako bi pojusali da mu produze karieru jos koi dan jer je njegova pjesma otpjevana,a o sudbini videcemo sta su mu odredili. Te pokradene pare ga nece sigurno,zastititi ili pa spasiti.