GLAVU POZNATE MANEKENKE NAŠLI U LONCU ZA SUPU: Policija rasvetljava jezivi zločin u Hong Kongu

Novosti online

27. 02. 2023. u 09:32

ČETIRI člana iste porodice optužena za ubistvo manekenke iz Hong Konga Ebi Čoi pojavila su se u ponedeljak na sudu, nakon što je policija saopštila da je pronašla ono za šta se veruje da su delovi njenog raskomadanog tela, javio je javni servis RTHK, a prenosi Si-En-En.

ГЛАВУ ПОЗНАТЕ МАНЕКЕНКЕ НАШЛИ У ЛОНЦУ ЗА СУПУ: Полиција расветљава језиви злочин у Хонг Конгу

Foto: AP

Bivši suprug manekenke Aleks Kvong (28), njegov brat Entoni (31) i njihov otac Kvong Kau (65) optuženi su za njeno ubistvo. Aleksova majka Dženi Li (63) optužena je za ometanje pravde, preneo je RTHK.

Svim članovima porodice je odbijena kaucija, presudio je sud za prekršaje u gradu Kovlon u ponedeljak, navodi RTHK. Oni tek treba da se izjasne o krivici.

U nedelju su istražitelji identifikovali lobanju, nekoliko rebara i kosu u velikom loncu za supu od nerđajućeg čelika za koje se veruje da su ostaci manekenke Ebi Čoi, saopštila je policija. Ostali delovi tela, uključujući torzo i ruke, i dalje nedostaju.

Sledi policijska istraga koja je počela u sredu nakon što je prijavljen nestanak Čoi (28). Dva dana kasnije, delovi njenog tela pronađeni su u kući u gradskoj četvrti Tai Po, saopštila je policija. U kući su pronađeni i sekač za meso, električna testera i pojedina odeća, saopštila je policija.

Čoin bivši muž uhapšen je u subotu na trajektnom pristaništu na jednom od gradskih ostrva, saopštila je policija. Njegov brat i roditelji uhapšeni su u petak.

Peti osumnjičeni, 47-godišnja žena, uhapšena je u nedelju u vezi sa ovim slučajem, saopštila je policija.

Čoi, manekenka i influenserka na društvenim mrežama sa više od 100.000 pratilaca na Instagramu, nedavno se pojavila kao digitalni model naslovnice za luksuzni magazin L'Officiel Monaco i prisustvovala je ovogodišnjoj Nedelji mode u Parizu.

Sud je odložio slučaj do 8. maja kako bi omogućio dalju policijsku istragu, preneo je RTHK.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna