AMERIČKI istraživački centar rekao je da Kremlj „preuveličava“ manje pobede u svojim naporima da zauzme ukrajinski grad Bahmut u pokušaju da podeli Zapad.

RAKONI

13.02.2023. 18:13

Ko procita dalje od prve TRI reci izgubio je 5 minuta lepog zivota !! Taj isti institut tvrdi da Ukrajina pobedjuje i da ce da oslobodi Krim !! Takodje su objavili da ce Ruski rezim da padne i da ce Putin u roku od 2-3 nedelje da bude smaknut ili ubijen !! Americki cirkus !! Glavni cilj je drzati Rusiju u ratu do poslednjeg Ukrajinca !!

Marko

13.02.2023. 18:43

AMERI DA CUTE KAKO IH NIJE SRAMOTA DA UKRAJNU CUVAJU KOJU SU GURNULI PROTIV RUSIJE I SADA JAKI UZ NATO SA STOTINE JAKIH DRZAVA NA SAMOSTALNU RUSIJU DA TAKO NAPADNU AMERIKU PETVORILA BI SE U PEPEO SA BARAKAMA OD KUCA...RUSI SU SHVATILI BOLJE DA SE BORE VAN DRZAVE A NAUCILI KROZ HISTORIJU OD AMERA PODMUKLI I NEKRSTENI UBICA...HRVATSKU I SLOVENIJU SU POMOGLI DA SRUSE JUGOSLAVIJU A RUSI CE UKRAJNU PRETVORITI U PUSTINJU ZAHVALJUJUCI NATO SLUGAMA ZA AMERIKU. UNISTITI EVROPU SVOJIM FASIZMOM...

Pedja

13.02.2023. 18:52

Pa kad vec znate da je Rusija tako slaba da ne moze da se suprostavi tanasnoj Ukrajini, zasto je vi onda ne napadnete, i ostvarite vas san da vladate celim svetom.

mica

13.02.2023. 18:57

Ako neko prati detalje, Rusija izvestava vrlo uzdrzano i realno, cak i kada kazu da je neko selo ili grad ili zgrada ili ulica osvojena ili ociscena od Ukr vojske, to je obicno tek onda kada i Ukr izvori sami potvde to isto, (nekada Ukr potvrde sa kojim danom kasnjenja). To je u suprotnosti sa nacinom na koji Ukr i inace zapadni izvori generalno izvestavaju, gde je uvek propaganda na prvom mestu.

RSV

13.02.2023. 20:31

E ako je to objavio americki istražni centar onda je to čista istina, jer ti ameri pored evropljana nikada ne lažu, to su tako humane nacije da to nema nigdje na svjetu. Nisu ko ovi Rusi, Srbi, Kinezi, Iračani, Iranci, Avganistanci,Libici,...... I oni starosjedioci amerike to je sve divlje i čisto zlo od naroda. Zato ako ameri kažu da ce Ukrainci ući u Moskvu na proljeće onda to tako mora biti

Daddy

13.02.2023. 21:05

Taj isti institut je priznao da je rusija zauzela soledar tek kad su ruske jedinice usle u bahmut i pocele sa oslobadjanjem istog. A koliko je bahmut vazan vidjece se tek posto ga rusi oslobode odma posle bahmuta se otvara stepa ka kijevu.

Jova

23.02.2023. 23:28

Vašington je inače poznat po brojnim Institutima za plasiranje laži, koji su mnogim državama svojim djelovanjem donijeli jad,tugu i čemer.SAD i NATO decenijama siju smrt širom svijeta,ali ničija nije do zore sjala pa nadam se neće ni njihova,postojale su brojne moćne imperije(Rimska,Otomanska...) i sve su propale uglavnom zahvaljujući svojoj pohlepi i dekadenciji.Današnji ZAPAD je skupina trulih država koje su sazrele za propast,te države nemaju više ni ozbiljne političare da ih vode,one su pod upravom raznih bjelosvjetskih mešetara,proizvođača oružja,farmaceutskih kompanija i druge pljačkaške bratije.