SAVETNIK ukrajinskog predsednika Mihail Podoljak izjavio je da je, nakon što se Kijev dogovorio sa Zapadom o isporukama tenkova, sledeći korak postići dogovor o isporukama avijacije i raketa koje su potrebne za napad na Krim.

Velja

28.01.2023. 15:54

Pa dobro hoće li rusi već jednom ove naciste da sravne sa zemljom ili opet nameravaju da se igraju mačke i miša dok se ponovo ne desi neki bajbok?

Sojic

28.01.2023. 16:22

Pa zar budale misle da ce Rusija cekati 2-meseca da ukri dobiju ta naoruzanja? Dobro je da su dobili signal od Solca i Bajdena sta salju tako da mogu da pripreme docek. A za Poljsku i ostalu boraniju sto su poslali to je vec u livnicama vec pretopljeno

Bonaparta

28.01.2023. 16:39

Да ли је овај Подољак уопште нормалан?? Да ли му је јасно да буде ли уништен један објекат на Криму да ће Кијев и 80% Украјине личити на месечеву површину?? Човече покупи те паре што си добио и бежи у Америку, спаси себе и своје сународнике од даљих страдања. Не сањај туђе снове. Остаћеш без главе.

POLAKO NACISTI POLAKO

28.01.2023. 16:40

...Ako nastavite moljakanje za raketama, RUSI CE SE SAZALIT, I POSLAT VAM SARMATE, pa dam vise nece bit potrebni ni avions, ni rakete, ni tenkovi, jednostavno zavrsicete vasu nacisticku avanturu, kao sto su zavrsili i vasi idoli Hitler i Bandera.

Desimir

28.01.2023. 17:00

Ako nato ameri zapadne zemlje eu zele dobro Ukraini i ukrainskom narodu nije pomoc u isporuku tenkova i ostalog naoruzanja jer to je vec Rusija ostvarila svoj cilj ratovanja ruse nemozete pobediti samo potpisati ispostovati sta rusi traze da se rat zavrsi

Mikiboy

28.01.2023. 17:42

Dobro pa ko je ovde lud a ko folira.Ko ce I sa cime ce da napadne Krim.Pa Krim je dusa Rusije i sprzili bi Rusi celu Ukrajinu zbog Krima.

Rade

28.01.2023. 18:10

To nije napad na Krim, već na Kijev, shvatite to više.Ne navijam za Ruse; već želim da se sačuva narod od pogroms, uslijed sukoba SAD I Rusije .

duki

28.01.2023. 19:45

Ako rusi u narednih mesec dana upotrebe JEDNU takticku nuklearnu bombicu 5-10 kt u oblasti koncentrisanih ukrajinskih jedinica, nazalost naravno i uz kolateralne civilne zrtve, istog momenta prestaju dalje aktivnosti ukrajinaca a takodje i dalje naoruzavanje ukrajine. Pa zar nisu tako amerikanci prisilili japan na kapitulaciju. Ako posle prve ukrajinci ne obustave otpor, sledi odmah druga. I to je KRAJ SUKOBA. Niko sa zapada nema muda da uvuce svet u III svetski rat. Ukrajinske zrtve bi bile svakako znatno manje od zrtava globalnog sukoba, pa i unistenja civilizacije. Tkzv. zapad postuje samo silu. Lako im je bilo da se izivljavaju nad Srbima, Sirijcima, Libijcima, Avganistancima, Vijetnacima, Iračanima. Ovo medijsko ludilo koje traje stalo bi momentalno . Nadam se da Putin isto tako razmišlja.