NEMAČKI kancelar Olaf Šolc izjavio je da je rizik od toga da ruski predsednik Vladimir Putin upotrebi nuklearno oružje trenutno smanjen zbog odgovora međunarodne zajednice.

Komentari (8)

db

08.12.2022. 08:11

Olaf Šolc - o čemu on priča i ko je on uopšte ? Ako bude još smešniji nego što je sad , možda ga Pajac primi u Cirkus da sa babom ekvilibristkinjom , dedo koji je između ovog i onog sveta , brkatih žena i budala svake vrste izvodi sporedne uloge u predstavama nebitnosti na svakom nivou . Ljudi dolazi svetlost sa Istoka - probudite se više .

Rass

08.12.2022. 09:15

Posledice u celom svetu,da ali bi prvo vi platili glavom sto je super,zar ne. Zato ste se povukli. Bas ste uplasili Putina,pa je stao sa ogromnim dejstvima, prvo vi potpis da se NATO nikada nece siriti i UKr nece biti deo NATO alijanse ,na papiru Olafe.

Kako da ne

08.12.2022. 09:16

Rusi ne zele da prodju kao Indijanci - razoruzani, prvo ztoceni u rezervate a onda opljackani I pobijeni. Genocid koji su Nemci cinili nad Rusima I ostalim Slovenima se ne moze obrisati gumicom i zaborabiti, iako se Solc I Ameri svojski trude da svoje genocide izbrisu.

Walter Pravicek

08.12.2022. 11:53

Šolc je svoju političko kariero gradonačelnika Hamburga zamenio za cipele Angele Merkel.I tesne su njemu.Lažov po političkoj liniji mora sebe pred Nemcima vaditi,zbog glupih odluka odjave energenata iz Rusije,iako on misli,da su Nemci glupi,a njegove reči balzam za dušu.E nečeš!Nemci prate strane kanale tv,pa vide kako i što se dešava u Ukrajini u istini.ŠTO I KAKO ČE DA URADI GOSPODIN PUKOVNIK PUTIN NIJE,DA OCENI ŠOLC!Več se znalo,da bi samo napad na Rusiju,i Belorusiju značio odmah odgovor sa neuklearnom oružjem.I gotov Svijet.