PREDSEDIK Rusije Vladimir Putin došao je na miting-koncert na Crvenom trgu koji se održava u znak podrške rezultatima referenduma o prisajedinjenju DNR, LNR, Hersonske i Zaporoške oblasti Rusiji.

Komentari (7)

miro

30.09.2022. 19:21

fašisti sa zapada je krajnje vreme da pokažete svetu da i u vama ima malo ljudskosti.Ostavite bar jednom u sto godina svoj zločinačko-zlikovački ponos po strani i čestitajte ovim oduševljenim ljudima pripajanje Rusiji a i Putinu na njegovom trudu.Bajdene (pokušaj bez puškica), Šolcu, Makronu svet čeka.Ovi sitni papagajčići (Poljska,Belgija,Holandija) nisu ni bitni.

dbz

30.09.2022. 23:17

Neizbežan sled događaja koji je počeo agresijom NATO-a i kolektivnog Zapada na Srbiju i zatim jednostranog proglašenja nezavisnosti KiM. Ne može se izvršiti tako beskrupulozno nasilje nad međunarodnim pravom, a da se to počiniocima ne vrati kao bumerang. To bahato i arogantno pozivanje na "sui generis" slučaj niko sa minimumom pameti nikada nije mogao da uvaži kao argument. Sada je "igrica" prešla na mnogo krupniji i opasniji plan - i nadam se da će oni koji su isplanirali i podstakli ovu užasnu avanturu na Istoku imati barem zrnce preostalog razuma da obuzdaju svoje imperijalističke apetite i svoju destruktivnost. Dovoljno opasno je bilo otvoreno guranje prsta u oko drugoj nuklearnoj velesili - a sada, kada će Rusija te oblasti tretirati kao deo svoje teritorije, situacija će biti ekstremno opasna i zlokobna. Želim da verujem da je ostalo dovoljno zdravog razuma da se to shvati i zaustavi ovo suludo srljanje u ambis.

Boris

01.10.2022. 05:51

Zar tkz. Kolektivni Zapad nije ponistio medjunarodni poredak tj.medjunarodno pravo .Hoce drugu siptarsku drzavu a nacije poput Kurda 50 miliona bez drzave Skoti bez drzave Velsani bez drzave Katalonci bez drzave Baskijci bez drzave a svi brojcaniji i bogatiji od sipaca.