NEMAČKI kancelar Olaf Šolc izjavio je danas da je "vrlo iziritiran" zbog pokušaja Turske da se pridruži centralnoazijskoj bezbednosnoj organizaciji u kojoj dominiraju Rusija i Kina.

master

20.09.2022. 21:56

Mr, Sholts, sta vi smatrate globalni suzivot, dali vi mislite samo oni koji pripadaju zapadu i pisaju u istu tikvu treba da zive po vasem u nekon suzivotu a svi ostali gde oni pripadaju, nije iz vas izaslo sve nacisticko, jos se smatrate visom rasom, ne zaboravite Rusija vas je hranila i snabdevala energentima, da bi vi postali naj veca ekonomija evrope, kazu nasi "prosla baba sa kolacima" vise toga nece biti, ali jedno sam siguran da vi sami sebe urusavate iznutra, normalno uz direktivu amerike, jos jedna stvar koja vam je promakla, a to je da je mnogo vise sveta na drugoj strani i da mogu da imaju suzivot bez zapada.

Ljubica

21.09.2022. 07:07

Dosadilo je ljudima da im se sa Zapada nameću i pravila ponašanja i šta se podrazumeva pod rečju suživot. Veoma je arogantno misliti da vi imate patent za način života u celom svetu.

Rašo

21.09.2022. 20:39

Где ови људи живе, из којих извора примају обавештења? Они су у временској капсулу остали тамо око 2000. године и мисле да је време стало!