RAT u Ukrajini danas je ušao u 205. dan.

Komentari (10)

Djoka Proka

16.09.2022. 09:30

Bravo Amerikanci! Vodite rat do poslednjeg Ukrajinca! Svaka vam čast! Vaš moral, vaše ljudske vrednosti, vrline, bogougodnost...su bezgranični! Važno da gradite crkve na svakom ćošku!

buki

16.09.2022. 11:02

Ovu frazu kako ''pomažu ukrajinskom narodu'' koriste svi iz EU i SAD. Nekoliko miliona tog ukrajinskog naroda su Rusi, koje ubijate već osam godina, kojima ste zabranili jezik i ukinuli svaku, pa i telefonsku komunikaciju sa rodbinom u Rusiji. I vazduh bi im ukinuli da možete, a pomažete samo nacistički orijentisanom delu ukrajinskog naroda i bilo bi pošteno da u izjavama budete precizni.

Cika Velja

16.09.2022. 16:34

Sta to pricate druze Vladimire? Kakvi pregovori,koji Zelenski? Ko to hoce sa njim da pregovara??? O cemu se zapravo radi ovde druze Vladimire???

Jastreb

17.09.2022. 05:36

Jad i beda od vojske i njenih generala "velike sile" kakava je rusija. Ovakav slinav rat niko još nije vodio, niko još nije ostavio svoje, koje je postavio, učitelje, vaspitače, sudije, tužioce, policajce... na milost i nemilost neprijatelju i dao se u nevidjenu bežaniju bržu od zečeva. Amerikanci jesu to uradili u Avganistanu ali ostavili su avganistanske izdajnike koji su radili za njih. Ali ostaviti SVOJE ljude je sramota koju rusija i Putin nikad ne će moći da izbrišu iz istorije. Da rusima nije Kadirova koji je najumniji ratnik ruske vojske, što su amerikanci shvatili, ruska vojska bi se u bežaniji zaustavila valjda negde u sibiru a Zelenski bi Putina prikazivao kao ratni trofej.

Cvele972

17.09.2022. 11:34

"BAS- Putin neće dobiti ovaj rat".....Reče Nemica koja očigledno ne zna istoriju...Tako je isto govorio i Hitler ,koji je 41-e ,napadajući Sovjetski savez,pregazio celu Ukrajinu,došao do 30-tak kilometara od Kremlja,a onda .....e tek onda je počeo pakao za Nemce i njihove pomagače....Istorija se ponavlja,samo bojim se da ovog puta neće biti Staljinove milosti ni za Nemačku,ni za sve ostale

MIlan K

17.09.2022. 11:38

Jel vama Marija Zaharova daje informacije sa ratišta? Kad ovo čitam pitam se da li če Rusi pobediti u ovom ratu danas do kraja dana ili sutra do podne. Herson je na 5 minuta od pada a vi ovde pišete svašta.