TREBAĆE nam snaga za trenutke koji su pred nama, jer oni neće biti laki. Porodice se bore da sastave kraj s krajem, preduzeća se suočavaju sa teškim vremenima.

Komentari (9)

uzas

14.09.2022. 19:35

Ovo cudo,od propalog ginekologa,nikako da se smiri. USRULJA rusi,i ubija,celu Evropu. Mislim,svaka joj cast za to. Navijam za nju,da konacno unisti tu jalovu i nezakonitu instituciju. Ali i navijam,da je cela Evropa ispljuje,i izvede pred sud. Da dozivotno zavrsi u nekoj rupi. Jer USRULJA je to,i te kako zasluzila. A mi? Sta mi jadnici trazimo,i idemo ka EU? Pa zar nemamo oci,nemamo mozga,i ne vidimo,usta su se pretvorili? U skup fasista,nacista,ubica.... Pa isti oni su nas ubijali,i ocima ne mogu da nas gledaju. I jedva cekaju,da nas dokrajce. Da vise nikada ne budemo imali pravo,da sami razmisljamo,i sami resavamo. Ako nam je to cilj,samonapred. Ali posle toga,nema plakanja,i zaljenja.

fu

14.09.2022. 20:06

Usruljo. Mozes ti samo da mastas,da ces da pobedis Ruse. Setise,kako su ti deda i otac prosli. Nista bolje neces ni ti. Imas veliki pozdrav USRULJO,od Putina. A i od Ruskog naroda. Jedva cekaju da vide,kako ces da bezis,kad te narod potera. Jer,sve do cega si se dotakla,sve si unistila. Propali ginekolog. Propali ministar odbrane. Propali vodja EU. Jadnica neopevana.

MrKamenjarac

14.09.2022. 21:16

POPU ŠI ĆEŠ TI SVOME TATI....MISLITE DA VAM JE RUSIJA BIVŠA JUGOSLAVIJA...JEDNOM STE NA JE BALI OD RUSA,DRUGI PUT ĆE NAPRAVITI RAVNICU OD EU....GAMAD FAŠISTIČKA....