SPECIJALNA vojna operacija Rusije u Ukrajini - 183. dan.

db

25.08.2022. 09:43

Nakon teksta o ocu kojem je njegove oči izgorela ubijena kći , podmenutom bombom ,sa vrlo neljudskim kontekstom - The Guardian je izgubio svaku kredibilnost kao objektivna novina . Sve što dolazi sa tog strvoždernog zapada , trulo je i smrdi . The Guardian piše idiotizme . Rusi imaju vojsku , generalštab , Ministarstvo odbrane , vladu , Parlament i Predsednika - i vodiće SVO kako oni smatraju da treba -prognoze zapadnih medija su propagandno đubre .

Fikus

25.08.2022. 10:33

"podržalo je 58 zemalja-članica Ujedinjenih nacija, što je manje od trećine" I onda zapad priča bajke kako je ceo svet protiv Rusije? Neće biti gospodo, vidite da više od 2/3 zemalja a to znači 3/4 stanovnika planete opravdava akciju Rusije koju su izazvali Amerika i NATO, sviđalo se to vama ili ne.

Đole Srba

25.08.2022. 11:30

Pošto SCHOLZ obilazi ukrajinske trupe na obuci u nemačkoj znači da mu Ruski gas ne treba. Daje tenkove ukrima pa neka od njih traži gas...

Musashi

25.08.2022. 15:40

„Rusija je sinoć granatirala željezničku stanicu u gradu Čaplinu, koji se nalazi između Dnjepra i Donjecka, a bilans je tragičan. Stradala su 22 civila, a oko 50 je ranjeno. Pritom, pet žrtava izgorjelo je u jednom vozilu, a među stradalima je i jedanaestogodišnji dječak.“ Rusi će da je to legitimni cilj jer su u vlaku bili vojnici a civili su kolateralne žrtve krivnjom Ukrajinaca jer su bili u istom vlaku, međutim kada je srpska vojna kolona na cesti među civilima, pa se kolona nađe pod paljbom, onda je to ratni zločin i na temelju toga podižu optužnicu protiv hrvatskih pilota.

Walter Pravicek

30.09.2022. 15:04

Ova nama data na pogled fotografija ima historiju.Zelenski jest sada obučen u Kinesku jeftinu robu,nosi bradetinu i mršti se,jer ima probavne smetnje.Nama ni ne treba taj glumac komedijaš sa ili bez dlaka na licu.Vojnik mora biti uvek obrijan.