MINISTAR spoljnih poslova Ukrajine, Dmitrij Kuleba, kaže da ga neki od njegovih stranih kolega često pitaju koliko još njegova zemlja može da izdrži u ratu protiv Rusije.

Komentari (15)

Mišo

20.08.2022. 16:41

Nećete pristati na podjelu Ukraine! I ne morate. Pa i sastavljena je od tuđe zemlje. Od Poljske teritorije, rumunjske , mađarske. Vaše je ono što ste unijeli u sovjetski savez.

Miso

20.08.2022. 18:23

MUSKARCINE SAD I ZENE SALJETE U VOJSKU, KRIJE TE SE ISPOD ZENSKE SUKNJE, KULEBA , ZELENSKI, PODOLJAK NA PRVU LINIJU MUSKARCINE ... IMATE RESENJE REFERENDUM PA NEK NAROD ODLUCI GDJE CE DA ZIVI .

Pera

20.08.2022. 20:44

Od svoje zaslepljenosti, družina Zelenskog igra na sve ili ništa! Nažalost, biće ništa jer ne gledaju realno stanje stvari! Zar zaista misle da je Bajdenu stalo do njih? I on i EU samo se trude da naude Rusima što više, ali je kraj izvestan, jer Rusi neće dozvoliti po najvećoj ceni da ispusti pobedu. Vaše je samo da spasite zemlju od totalnog uništenja!

Bojsa

20.08.2022. 20:56

Pitanje je nedovrseno, jer treba da kazu koliko cete joz izdrzati u Kijevu? Ukrajina kao drzava vise ne postoji, jer ce se ovo rukovodstvo uskoro razbezati po Zapadu, a teritorije ce pripasti okolnim suverenim drzavama koje su odveka postojale tu…

Baki

20.08.2022. 21:27

Oni misle da ih voli narod. Potrebni ste Americi i EU da rusite Rusiju, kao sto je Tajvan potreban da rusi Kinu. Vi Ukrajinski politicari i Axovci ste zlo nevidjeno. Treba vas ...

Stvarno

20.08.2022. 21:48

Šta bi još moglo da se uradi, sem zbog budala, da zarati ceo svet. Tukli ste, mučili, ubijali Ruse godinama, blenuli u Britance i Amere koji su vas lagali i obećavali bogatstvo i na onom svetu, i sad bi da svi izginu zbog vašeg džepa! Umesto da ste se nagodili sa Rusima, vi ste mislili da će svi da crknu zbog države u kojoj caruju kriminalci. Teško jadnom ukrajinskom narodu, ovi što su ih opljačkali pobegli su, a sirotinja pati i gine. Zna ukrajinski običan svet šta treba da uradi, ali niste mu u dometu!

Lucky

21.08.2022. 00:13

Svi do jednog od ukrainskih politicara su nadobudni idioti koji smatraju da im svi nesto duguju! Jedini su krivci za ovo sto se desava! Pohlepa im je nesaglediva! Nisu im vazni ni ziviti ljudi samo pare!!!Kriju se iza laznig patriotizma ,ni jednog jedinog nema gde se puca a poridice su sklonili u inostranstvo! Cudi me da je ukrainski narod toliko prost i glup!!!!Valjda je cela nacija umno poremecena,kad ne vide ocigledno! Nama je bilo ocigledno da ,ako se ne povucemo s KiM NATO ima da nas unisti. Spremao se i vojni puč u slučaju da milosevic nije potpisao u Kumanovskoj kafani,kapitulaciju! Da dobri je to tada uradjeno jer smoi prestali da zrtvujemo ljude ,vec su poceli da gadjaju civile .Niš je primer. Sad pergovaramo i kako vreme ide sve je povoljnije za nas. Doci ce trenutak kad svima opet bude odgovaralo da KiM bude pod okriljem Srbije. Jedino sto tada treba, jednom u istoriji,uraditi na pravi nacin!

Balkan

21.08.2022. 09:05

Ne pitaju oni to zbog vas nego zbog finansiranja jer kase u drzavama se prazne a narod u vecini slucajeva nece razumeti zasto je toliko para iz budzeta drzava koje vas podrzavaju u suludom ratu iz dzepa gradjana tih drzava otislo vama uz pritisak Amerike da vas svi finansiraju u borbi protiv Rusije na vasoj teritoriji da vas narod gine, jesu Rusi pogresili ali vi ste najveca greska Ukrajinskog naroda. Ziveli