BRITANSKI ministar odbrane Ben Volas izjavio je u Kopenhagenu, gde je održana donatorska konferencija za vojnu pomoć Ukrajini, da je malo verovatno da će ruski predsednik Vladimir Putin, kako je rekao, "uspeti da okupira Ukrajinu".

arsa

12.08.2022. 09:38

Када стварно дође до овакве ситуације какву описују британци, онда треба да буду забринути јер тада следи пакао за њих.Срећа за њих што Русија није ни близу те ситуације и да полако али сигурно завршава посао око Украјине.Не верујем да је Русија заинтересована за западни део Украјине, али није искључено.Вероватно ће то да расчерупају ''велики пријатељи'' Украјине, пољаци и мађари.Тако завршавају вештачке државе које су формиране на рачун Русије а народ Украјине би требало дебело да се запита зашто им се све ово догађа.

vladimir

12.08.2022. 12:48

Volas .....šta reći, bilo bi "pametnije" da ćutiš! Teško Britaniji sa ovakvim "ministrom" i u poverenju - neće celu Ukrajunu jer nema nameru a Lavov /Ljvov/će vam svakako ostaviti!

Ljube

12.08.2022. 16:10

Pitanje dana ,kada ce samo i jos neke drzavice da " gurnu " u vatru Englezi . Rusija i Kina ce jos deceniju mozda i vise krvariti i lomiti se u sopstvenim dvoristima .