BRITANSKI ministar odbrane Ben Volas izjavio je u Kopenhagenu, gde je održana donatorska konferencija za vojnu pomoć Ukrajini, da je malo verovatno da će ruski predsednik Vladimir Putin, kako je rekao, "uspeti da okupira Ukrajinu".

Komentari (6)

arsa

12.08.2022. 09:38

Када стварно дође до овакве ситуације какву описују британци, онда треба да буду забринути јер тада следи пакао за њих.Срећа за њих што Русија није ни близу те ситуације и да полако али сигурно завршава посао око Украјине.Не верујем да је Русија заинтересована за западни део Украјине, али није искључено.Вероватно ће то да расчерупају ''велики пријатељи'' Украјине, пољаци и мађари.Тако завршавају вештачке државе које су формиране на рачун Русије а народ Украјине би требало дебело да се запита зашто им се све ово догађа.

vladimir

12.08.2022. 12:48

Volas .....šta reći, bilo bi "pametnije" da ćutiš! Teško Britaniji sa ovakvim "ministrom" i u poverenju - neće celu Ukrajunu jer nema nameru a Lavov /Ljvov/će vam svakako ostaviti!

Ljube

12.08.2022. 16:10

Pitanje dana ,kada ce samo i jos neke drzavice da " gurnu " u vatru Englezi . Rusija i Kina ce jos deceniju mozda i vise krvariti i lomiti se u sopstvenim dvoristima .