BROD "Razoni", prvi koji je isplovio sa žitom iz Ukrajine u skladu sa sporazumom usaglašenim uz posredovanje UN, traži drugu luku za istovar tereta pošto je inicijalni kupac iz Libana odbio isporuku zbog kašnjenja dužeg od pet meseci, objavila je danas Ambasada Ukrajine u Libanu.

Komentari (6)

Peka

08.08.2022. 21:10

Ne znam ko pise ove članke, ali nezna geografiju, to je činjenica. Luka Tripoli nije u Libanu, već u Libiji. Jedna zemlja je u Aziji a druga u Africi.

Nevski Aleksandr

09.08.2022. 06:46

Nije to viśe ukrajinsko žito. Tu zemlju su oni pridali. I tei firme drže sada tu zemlju. I Zelenski lupeta, kao Afrikanci nemaju śta da jedu, baś sve njih zajedno briga za Afrikance, stvar je śto novi vlasnici ne mogu da ostvare profit. Samo je pitanje gde je ta zemlja sada u čijim rukuma. Ako je u ruskim biće nacionalizovana i podeljena opet zemljoradnicima. To je cela istina.

db

09.08.2022. 12:25

Eto dok vlada glad kupac se snašao ! Šta bi tek bilo da je rod ok i da nema gladi ? Tripoli - tri grada u tri države nose to ime : Tripoli Libija , Afrika , Tripoli ,Liban ,Bliski Istok , Azija i Tripoli, Peloponez , Grčka , Evropa .