POGLEDAJTE - RUSKI TEŠKI ROBOT-SAPER „PROHOD-1“ U AKCIJI: Čisti ukrajinska minska polja (VIDEO)

P. Z. S. / RVvoenkor

18. 07. 2022. u 18:32

NOVI deminerski robot kreiran je na bazi oklopnog vozila za razminiranje BRM-3MA.

ПОГЛЕДАЈТЕ - РУСКИ ТЕШКИ РОБОТ-САПЕР „ПРОХОД-1“ У АКЦИЈИ: Чисти украјинска минска поља (ВИДЕО)

Foto Tanjug/AP


Koje je projektovano na bazi tenka T-90 sa motorom od 1.000 konjskih snaga i poboljšanom zaštitom od mina. Prednji deo trupa i upravljački deo su prekriveni kontejnerima za reaktivni oklop.

BRM-3MA ispred sebe gura koću sa valjcima, rezačima i ometačima za radio-kontrolisane nagazne mine. Posada vozila je 2 osobe.

Kompleks stvara prolaze u minskim poljima širine 4,5 metara u borbenim uslovima za vojne kolone kako sa posadom, tako i u bespilotnom (daljinskom i automatskom) režimu rada.

BONUS VIDEO - KAKO DELUJE TOS-1A: Snimak lansiranja projektila sa višecevnog bacača

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

"POGLEDAJTE S KAKVIM LAŽOVIMA IMAMO POSLA" Vučić pokazao sramnu foto-montažu koju predstavnici opozicije dele po društvenim mrežama (FOTO)

- POGLEDAJTE sa kakvim bolesnim lažovima imamo posla, pogledajte, poštovani građani, čime se bave i to već 30 dana, rekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić, pokazujući javnosti foto-montažu fotografije na kojoj se on navodno grli sa Aljbinom Kurtijem, a koju je Srđan Milivojević iz DS delio na društvenim mrežama.

03. 02. 2023. u 14:22

Komentari (0)

OGROMNA ŽIVOTINJA SNIMLJENA U JADRANU: Od prizora zastaje dah - izranja iz voda, prska, pa se vraća u dubine (VIDEO)