BIVŠI sudija Međunarodnog krivičnog suda Volfgang Šomburg izjavio je da je uveren da će biti sudski gonjeni ratni zločini koje su, kako tvrdi, počinile ruske trupe u Ukrajini. On je izrazio nadu da će raspisivanjem tajnih naloga biti moguće hapšenje i ruskog predsednika Vladimira Putina.

buki

21.04.2022. 14:03

A zločini koje su počinile ukrajinske trupe nad ruskim stanovništvom u Ukrajini biće amnestirani, verovatno i nagrađeni, kao uostalom i svi zločini počinjeni nad Srbima bivše SFRJ? Nije teško iz tih Zapadnih pravnih normi izvesti zaključak da Srbi i Rusi nemaju pravo na samoodbranu, a ako se usude, onda će doživotno biti strpani u nacističke kazamate. Jedino što još nije izvesno kolika je nagrada svakom nacisti po ubijenom Rusu ili Srbinu i od čega sve zavisi visina te nagrade? Da li se za mlađe i više obrazovane nagrada uvećava, zavisi li od pola, društvenog položaja, ili su nas sve strpali u istu gasnu komoru?

Dušan

22.04.2022. 18:24

Pa on nije svestan da bi otmicom Putina, došlo po automatizmu do ispaljivanja SVIH nuklearnih raketa, sa hiljadama bojevih glava, tj do uništenja sveta, ili ti do Armagedona! To bi se isto desilo, ako bi neko kidnapovao ili uhapsio Bajdena. Putin i Bajden su ti koji stiskaju dugme, ali ujedno i ti koje dugme drže na povodcu. Ako povodac iz bilo kog razloga bude prekinut, dolazi do VELIKOG PRASKA! Ovo što se sada dešava, u odnosu na ono što bi se tada desilo, je obična DEČIJA IGRA!!!