BIVŠI američki predsednik Donald Tramp (75) žestoko je pobesneo na pitanje britanskog novinara, moderatora i kolumniste Pirsa Morgana, zbog čega je prekinuo i televizijski intervju i naredio televizijskoj ekipi da ugasi TV kamere, a zatim otišao.

Komentari (3)

Mama

21.04.2022. 11:10

Uopste nemam lepo misljenje o novinarima- pisu i pricajo onako kako im plate.Zat vise ne postoji objektivno novinarstvo gde ces naci proverene cinjenice pa formirati svoje misljenje? Pa nema sve je laz.Posebno je neprijatno, uvredljivo i nekulturno obracanje novinara sto je dovelo do istog ponasanja javnosti.

Dragan

21.04.2022. 11:23

Komentstor nije apsolutno u pravu, ceo svet zna da je bajden pokrao izbore u usa, na istu foru kao u srbiji, valjda mu je to nagrada za kenedijeve.

ON JE NOVINAR PRONACISTICKE PROPAGANDE

21.04.2022. 12:32

NACISTICKA PROPAGANDA JE UPREGLA 90% MEDIJA U EVROPI, I 98% U AMERICI, SAMO DA SRUSE TRAMPA, koji se stao na zulj dubokoj drzavi za vreme svoga mandata, kojim je prekinuo pljacku sveta. Nacistickom propagandom i kradjom izbora, uspeli su da dovedu u belu kucu dementnog starca, koji ne zna ni dal'je doso il'je poso.