KOMUNISTIČKA partija Kine je angažovala celokušno društvo u najmnogoljudnijoj zemlji da podriva međunarodni poredak zasnovan na pravilima promovišući sopstveni brend autoritarnosti - rekao je admiral Džon Akvilino, komandant američke Indo-pacifičke komande u svedočenju pred Senatom.

Komentari (4)

Zlatokosa

13.03.2022. 11:36

Američki kompanije I uopšte građani SAD treba da se opredele za saradnju sa svetom, za obnovu sopstvenih zemlje, privredu I životnog standarda. Naročito što je pandemija razotkrila Sav dugogodišnji nemar u oblasti infrastrukture , zdravstvenog obrazovnog sistema. Nemar prema farmerima, zaštiti životne sredine I još mnogo toga. Porast nasilja, picijske torture. Amerikanci moraju da se više bave sobom I realnim izgledima u budućnosti. To se ne radi tako što se konstantno izmišljaju neprijatelji spolja. Jer za to postoji naziv, paranoia. Veliki pragmatični lideri iz sveta biznis, nauku I kulture bi hitno morali da posavetuju svoju vladu u Vašingtonu da narod ne živi od paranoje, već od radnih mesta, društvenog I pre svega ravnomernog razvoja.

Mija

13.03.2022. 12:01

Konačno će većina dobronamjernog sveta shvatiti koliko su kauboji veliko zlo za svo čevečanstvo i da ih treba izolovati i oduzeti im svu moć, naročito vojnu i industrijsku. Zagadili su svu planetu svojim bahatim i siledžijski ponašanjem, svojom bahatom nerealnom željom da svi na planeti moraju da im budu podređeni i da im na silu budu saveznici u uništenju čovječanstva. Jadno i perverzno im je to razmišljanje koje zastupaju od kada su Ameriku silom oteli domorocima.

Amater

13.03.2022. 12:08

Doslo je vreme da se dese promene u svetu na globalnom nivou a ne da Amerika,EU i jos par zemalja kroje sudbinu sveta kako njima odgovara.Rusija i Kina moraju u ofanzivu da promene sistem vrednosti prava za ceo svet kako za siromasne tako i za bogate jer su svi oni ljudi koje netreba deliti ucenama i ratovima.