UKRAJINCI MINIRALI ZGRADU PA POBEGLI: Više desetina kilograma TNT pronađeno u policijskoj stanici Stanicija Luganska

P. Z. S. /ria.ru

27. 02. 2022. u 22:41

ZAPOSLENI u Ministarstvu unutrašnjih poslova Luganske Narodne Republike pronašli su eksplozivnu napravu u policijskoj stanici sela Stanica Luganskaja, koja je došla pod kontrolu LNR, saopštio je Centar za odnose s javnošću Ministarstva unutrašnjih poslova LNR.

УКРАЈИНЦИ МИНИРАЛИ ЗГРАДУ ПА ПОБЕГЛИ: Више десетина килограма ТНТ пронађено у полицијској станици Станиција Луганска

Foto: Depositphotos/Printscreen


-Prilikom pregleda zgrade okružne policijske stanice u Stanici Luganskoj, službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Luganske Narodne Republike pronašli su i deaktivirali eksplozivnu napravu, rekao je predstavnik TsOS-a.

On je precizirao da su službenici Nacionalne policije Ukrajine, napuštajući mesto službe, između gasnih boca, postavljenih u blizini kotlarnice, postavili eksplozivnu napravu sa blokovima TNT-a težine 20 kilograma.

"Detonacija eksplozivne naprave mogla bi da dovede do brojnih žrtava među civilnim stanovništvom, budući da se zgrada policije nalazi u stambenoj zoni", dodao je portparol ministarstva.

Prema njegovim rečima, i u jednom od dvorišta upravne zgrade, koja se nalazi u centru sela među stambenim zgradama, pronađena je i deaktivirana protivpešadijska mina. „Naselje je u potpunosti uzeto pod kontrolu Ministarstva unutrašnjih poslova Luganske Narodne Republike. Služba je organizovana“, dodao je predstavnik ministarstva.

BONUS VIDEO: RUSI UŠLI U HARKOV: Oklopna vozila se probila u centar drugog najvećeg ukrajinskog grada

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a