RUSKA DUMA UPOZORAVA "BLUMBERG": Pazite da ne završite kao "Dojče vele“

Novosti onlajn

05. 02. 2022. u 19:47

AMERČKOJ agenciji „Blumberg“, koja je nedavno objavila vest o navodnom napadu Rusije na Ukrajinu, to nije prvi put da je napravila grešku – bolje bi im bilo da malo prouče šta se dogodilo sa nemačkom agencijom „Dojče vele“ kako ne bi završili kao oni, izjavio je predstavnik ruske Državne dume Adalbi Šhagošev.

РУСКА ДУМА УПОЗОРАВА БЛУМБЕРГ: Пазите да не завршите као Дојче веле“

Foto D. Dozet

Naime, „Blumberg“ je nedavno objavio informaciju o invaziji Rusije na Ukrajinu a potom priznao grešku i povukao sporni naslov.

- Poznajem lično šefa ruske redakcije "Blumberga". Savetujem im da malo prouče situaciju sa "Dojče veleom" kako ne bi završili kao i oni, a mislim na njihovo zatvaranje - rekao je.

Inače, povodom objave "Blumberga“ reagovao je i Kremlj, a portparol ruskog predsednika Dmitrij Peskov rekao je da ovakve stvari ukazuju koliko su opasne agresivne izjave sa Zapada i kako to može da dovede do nesagledivih posledica.

Podsetimo, Rusija je donela odluku da zatvori dopisništvo nemačke redakcije „Dojče vele“ kao odgovor na odluku nemačkog regulatora da onemogući emitovanje programa ruskog kanala RT.

(Sputnjik)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA NOVOSTI: Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

ILIJE NASTASE EKSKLUZIVNO ZA "NOVOSTI": Novak Đoković najbolji po svim merilima, sećam se Lepe Brene i šljivovice

NEMA pravog ljubitelja tenisa koji bi mogao da nabraja velikane "belog sporta", a da zaboravi na "rumunskog lakrdijaša" Ilijea Nastasea, originalnog "lošeg momka" tenisa. Nekada prvi igrač planete u ekskluzivnom razgovoru za "Novosti" govorio je o dokumentarnom filmu snimljenom o njemu, srpskom narodu, šljivovici, a neizbežna tema bio je najbolji teniser svih vremena - Novak Đoković.

22. 05. 2024. u 20:00 >> 20:57

Komentari (0)

LETOVANJE U HURGADI: Ovo su cene i povoljnosti za tu destinaciju (FOTO)