EPILOG PUCNJAVE U LOS ANĐELESU: Policija slučajno ubila devojčicu (14)

V. N.

24. 12. 2021. u 19:12

POLICAJCI u Los Anđelesu slučajno su ubili u "haotičnom incidentu" jednu devojčicu (14) u prodavnici odeće "Barlington" kada su pucali na osumnjičenog za napad na ženu, koji je takođe ubijen.

ЕПИЛОГ ПУЦЊАВЕ У ЛОС АНЂЕЛЕСУ: Полиција случајно убила девојчицу (14)

Foto AP

Policija je došla po pozivu u prodavnicu u Severnom Holivudu jer je prijavljeno je da je muškarac napao ženu i da su se čuli pucnji, iako detektivi na mestu nesreće nisu pronašli pištolj.

Policajci su otvorili vatru kada su videli da osumnjičeni napada drugu osobu, ali je jedan metak prošao kroz tanak zid i pogodio devojčicu koja je sa svojom majkom bila u kabini i probala haljinu.

Osumnjičeni muškarac je pogođen iz vatrenog oružja i takođe je preminuo u prodavnici. Žena koju je osumnjičeni muškarac napao prevezena je u bolnicu sa povredama glave i ruke.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

AMERIKANCI ODLUČILI: Povlače 1.000 vojnika iz ove zemlje