POSLEDNJA OBJAVA HALINE HAČINS SLAMA SRCA: Nije ni slutila da će joj to biti zadnji slobodan dan (FOTO)

Novosti online

22. 10. 2021. u 08:20

HOLIVUDSKI glumac Alek Boldvin na snimanju filma upucao je direktorku fotografije Halinu Hačins, koja je radila na brojnim filmskim ostvarenjima.

ПОСЛЕДЊА ОБЈАВА ХАЛИНЕ ХАЧИНС СЛАМА СРЦА: Није ни слутила да ће јој то бити задњи слободан дан (ФОТО)

Foto: Printskrin Instagram/halynahutchins

Ona je preminula od prostrelne rane, koju je zadobila na snimanju filma "Rust". Imala je 42 godine. Hačinsonova je upucana u improvizovanoj crkvi na setu.

Halina je samo dva dana pre tragedije objavila video sa snimanja filma, na kojem se vidi kako jaše konja u pustinji. Nasmejana, srećna i puna entuzijazma snimala se dok je prolazila kroz pustinju sa kolegama na filmu.

- Jedna od prednosti snimanja vesterna je da možete da jašete konje kad imate slobodan dan - napisala je nesrećna Halina.

Rođena u Ukrajini 1979. godine, Halina je odrastala u sovjetskoj vojnoj bazi u Arktičkom krugu. Pohađala je Kijevski nacionalni univerzitet i diplomirala međunarodno novinarstvo pre nego što je počela da radi na britanskim dokumentarnim produkcijama kao istraživački novinar. Pravo ime joj je Galina.

Kasnije se preselila u Los Anđeles i diplomirala na Konzervatorijumu Američkog filmskog instituta 2015. Godine 2018. bila je snimatelj u laboratoriji "21st Century Fox DP", a godinu dana kasnije izabrana je za jednu od zvezda u usponu časopisa "American Cinematographer".

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)