RUSKI opozicionar Aleksej Navaljni, koji se nalazi u zatvoru, danas je dobio godišnju nagradu Evropskog parlamenta za ljudska prava.

Komentari (7)

NAGRADA ZA PETOKOLONASE

20.10.2021. 18:12

NAGRADA JE DOBILA NAZIV PO PETOKOLONASU (izdajniku) nece me iznenadit ako jednog dana, osnuju i nagradu "Hico" u cast cetvrtog rajha.

Miso

20.10.2021. 18:14

Zasto ne daju tu nagradu Asanzeu? Uredu, po Americkom zakonu ga treba kazniti zato sto je na nelegalan nacin usao u tajne dokumente Pentagona. Kazna, sa olaksavajucom okolnosti da nije radio za Americke neprijatelje, nego da dodje do istine. I zasto ga Amerikanci ne nagrade za istrazivacko novinarstvo i humanost?

Pravda

22.10.2021. 20:20

Sve dok ovakve spijunske medije pisu o sovinizmu,lazi i neistine tu se treba zakon regulisati da se ili proteraju ili u zatvor zatvore takve novinare koji u Srbiju zive i gaje porodicu,a izmisljaju i pisu lazi o Srbiji kako bi nastetile gradjane i zadovoljili ukuse stranog faktora koj se sluzi sa sva sredstva nezakonita i nise i ne kriju jer im ne uspeva to to je sramno toliko sto vise i mala deca znaju zasto je to tako Navaljni nije bio trovan nego je glumio da bi ocrnio Rusiju i rezim ali nije im uspelo gde su dokazi da je to tacno bilo eu bi se pisrala i 10 dana bi bila udarna vest ali kako nije ni to uspelo kao sa Skripalj to pokazuje kako funkcionise eu i Amerika koja tone u svoja govna narod nije vise naivan kao sto to misle i sta je sledece sada jer naucili smo da nemoc Amerike koristi najprljavija sredstva neli bi nekako pokusala da se opravda ali toliko su providni sto niko vise neveruje u njine izmisljotine