AVIONSKA NESREĆA U KALIFORNIJI: Letelica pala na dve kuće, dvoje mrtvih

Tanjug

12. 10. 2021. u 00:25

NAJMANjE dve osobe su poginule, dve su povređene i zapaljene su dve kuće kada se mali avion danas srušio u prigradskom naselju u južnoj Kaliforniji, saopštile su lokalne vlasti.

АВИОНСКА НЕСРЕЋА У КАЛИФОРНИЈИ: Летелица пала на две куће, двоје мртвих

Foto Tanjug/AP

Zasada se ne zna da li su žrtve bile u kućama koje je zahvatio požar ili u avionu cesne sa dva motora, koja se srušila oko podneva u predgrađu Santi, oko 30 kilometara severoistočno od centra San Dijega, preneo je AP.

Foto Tanjug/AP

Zamenik šefa vatrogasne službe Džastin Macušita rekao je da su dve osobe poginule na licu mesta, dok su dve hospitalizovane.

On nije mogao da kaže u kakvom su stanju povređene osobe.

Foto Tanjug/AP

Dve kuće, više vozila i vozilo za dostavu uništeni su u požaru, rekli su zvaničnici.

Zasada se ne zna odakle je avion leteo niti koja mu je bila krajnja destinacija.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

BORBE MORAJU DA SE NASTAVE Lavrov: Ako dođe do pregovora – nećemo praviti nikakve pauze