ZVANIČNA PREPORUKA SAD: Treća doza vakcine posle osam meseci!

Tanjug

27. 08. 2021. u 22:51

ZVANIČNA američka uputstva o tome kada će se sprovesti vakcinacija trećom dozom protiv kovida 19 su nepromenjena i preporuka je da se ona vrši osam meseci nakon poslednje, saopštila je danas portparolka Bele kuće Džen Psaki.

ЗВАНИЧНА ПРЕПОРУКА САД: Трећа доза вакцине после осам месеци!

Foto gov.me


Predsednik SAD Džozef Bajden rekao je ranije danas da zdravstveni zvaničnici smatraju da taj vremenski period treba da se smanji na samo pet meseci, a Psaki je potvrdila da je zvanična preporuka i dalje osam meseci razmaka između druge primljene doze i imunizacije trećom dozom vačine, prenosi Rojters.

Američki predsednik je u četvrtak potvrdio da će on i prva dama Džil Bajden primiti treću dozu vakcine protiv kovida 19 kako bi ojačali svoj imunitet protiv novog korona virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SNAŽAN ZEMLJOTRES POGODIO GRČKU: Epicentar se osetio na dubini od deset kilometara