POLJAK UKRAO 600 SREĆKI I POČEO DA BEŽI: Sve ih ogrebao dok ga nisu uhvatili - evo kako se sve završilo (VIDEO)

Novosti onlajn

04. 06. 2021. u 17:48

POLjAK je uhapšen nakon što je navodno ukrao skoro 600 srećki iz prodavnice u nadi da će prikupiti dobitak pre nego je uvideo da nema sreće ni na jednoj.

ПОЉАК УКРАО 600 СРЕЋКИ И ПОЧЕО ДА БЕЖИ: Све их огребао док га нису ухватили - ево како се све завршило (ВИДЕО)

Foto: Pixabay

Dvadesetdvogodišnji osumnjičeni ukrao je ukupno 591 sećku u poljskom gradu Ilava. Njihova vrednost je iznosila ukupno 2500 poljskih zlota (oko 680 dolara).

Prema policiji u severoistočnoj provinciji Varminsko-Mazurski, osumnjičeni je ukrao srećke nakon što je ušao u prodavnicu i zatražio alkohol.

Dok je "iskoristio trenutnu nepažnju prodavačice", muškarac je uzeo plastični stalak držeći ogrebotine i pobegao, rekla je policija.

Kaže se da je osumnjičeni izgrebao sve karte dok ga je policija sustigla.

- Uprkos grebanju 591 srećki, nije ništa osvojio - navodi se u saopštenju policije - sad će svoje ponašanje objasniti sudu.

Policija je saopštila da 22-godišnjaku, koji nije imenovan, preti pet godina zatvora ako bude osuđen za krađu.

Sličan incident dogodio se u škotskom gradu Grinok 2019. godine.

Utvrđeno je da je Endru Lokri, tada 28-godišnjak, ukrao srećke u vrednosti od 1.500 £ (oko 2.126 USD) iz supermarketa Co-op, gde je radio u „očajničkom“ pokušaju da izmiri dugove.

Međutim, nije bilo nijedne pobedničke greb kartice, preneo je Grinok Telegraf.

Lokriju je naloženo da poslodavcima vrati 1.500 funti na ime odštete za krađu i naređeno mu je da u roku od devet meseci završi 200 sati neplaćenog posla.

Rečeno mu je da bi bio primoran da izvrši maksimalnih 300 sati neplaćenog posla da nije njegovog priznanja krivice.

(Kurir)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (2)

SZO UPOZORAVA SVET: Opasan virus se razvija...