U ZENICI ZAPLENJENO 3,2 KILOGRAMA DROGE: Policajci SIPE uhapsili osumnjičenog za neovlašćenu proizvodnju opojnih supstanci (FOTO)

V.Mitrić

11. 02. 2021. u 14:47

POLICAJCI Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) juče u Zenici pretresli dve lokacije i uhapsila jednu osobu zbog sumnje da je počinio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, rekao je za "Novosti" Luka Miladinović, portparol Sipe.

У ЗЕНИЦИ ЗАПЛЕЊЕНО 3,2 КИЛОГРАМА ДРОГЕ: Полицајци СИПЕ ухапсили осумњиченог за неовлашћену производњу опојних супстанци (ФОТО)

Foto: Sipa BiH

Tokom pretresa stambenih objekata i pomoćnih objekata, pokretnih stvari ljudi, policajci Sipe otkrili su i privremeno oduzeli 3,2 kilograma praškaste materije koja izgledom i strukturom asocira na opojnu drogu amfetamin.

Osumnjičeni je, u prostorijama SIPA i nad njim je u toku kriminalistička obrada, nakon čega će u zakonskom roku biti predat u dalju nadležnost Kantonalnom tužilaštvu Zeničko - dobojskog kantona.

Ova akcija ostvarena je po naredbama Opštinskog suda u Zenici i Kantonalnog tužilaštva Zeničko-dobojskog kantona, u saradnji sa Obaveštajno - bezbednosnom agencijom BiH, MUP Republike Srpske i MUP Zeničko - dobojskog kantona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!