MERKELOVA POKAZALA PRAVO LICE: Nemačka se obratila BiH licemernim saopštenjem!

Tanjug

05. 01. 2021. u 14:18

NEMAČKA vlada odbacila je danas mogućnost prihvata migranata iz Bosne i Hercegovine i pozvala vlasti u BiH da učine sve kako bi se ublažila humanitarna situacija migranata u ovoj zemlji.

МЕРКЕЛОВА ПОКАЗАЛА ПРАВО ЛИЦЕ: Немачка се обратила БиХ лицемерним саопштењем!

Foto: AP

- Nemačka vlada je apelovla na odgovorne kako na centralnom tako i na lokalnom nivou vlasti kako bi se pronašla održiva rešenja za pogođene koji traže zaštitu - navodi se u saopštenju ministarstva unutrašnjih poslova.

Istovremeno se odbacuje mogućnost prihvata migranata iz Bosne i Hercegovine, prenosi Hina.

- Ne postoje planovi po kojima bi se migranti bez krova nad glavom prebacili u Nemačku - dodaje se.

Poslednjih dana je između stranaka vladajuće demohrišćansko-socijaldemokratske koalicije izbio sukob oko pitanja prihvata izbeglica iz Bosne i Hercegovine i sa grčkih ostrva.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (1)