AKTUELNI i budući premijer Hrvatske Andrej Plenković saopštio je danas sastav novog kabineta, koji će imati 16 ministara i četiri potpredsednika.

KIR SRBIN

20.07.2020. 19:44

Јели то онај томо медвед што је стрељао пуковника Ковачевића и још тројицу официра у касарни у Бјеловару и тиме починио ратни злочин? Надам се да ће наши естрадни уметници и спортисти да се састану скоро са њим и да отпевају нешто "у име братства и јединстава".

Varto Marx

20.07.2020. 21:51

Kakve to veze ima sto je Srbin , Gradjanin je Hrvatske, ne vidim da je tu neki problem. Srbinu kao i ostalima sve cestitke na izboru, dobar rad i dobri odnosi sa susjedstvom.

xxdet

21.07.2020. 15:56

Ako mislite da ce vam taj Srpski ministar pomoci u odnosima sa Srbijom sada kada krece lose i po EU i po vas, onda ste se grdno prevarili. Moracete da naucite da zivite sa izborom koji ste sami napravili. Nema vise YU, dzabe gledate na Istok i vi i Slovenci. Pomoc vam nece vise doci iz Srbije jer ste na to vise puta u istoriji pljunuli i pobili nevine ljude. Ko dobro prati politiku zna o cemu pricam. Raspored snaga u svetu se menja.