NAKON skoro četiri godine od formiranja predmeta, Tužilaštvo BiH zvanično je podiglo optužnicu za zločin u Dobrovoljačkoj ulici u Sarajevu, koji se desio 3. maja 1992. godine.

Komentari (6)

Mrki

28.04.2022. 08:11

I znate sta ce se dogoditi? Taj nakaradni sud ce i ozvaniciti da zlocinci i kriminalci koji su poubijali ovu djecu nisu krivi i muslimani ce sa oslobadjajucom presudom mahati okolo kako oni nisu cinili zlocine i sepuriti se pred medjunarodnim mentorima da su to najvjerivatnije ucinili srbi. Kada se ovo desilo, zasto rukovodstvo JNA nije naredilo da se dzamahirija sravni sa zemljom jer he to bio logican sled dogadjaja. Ni kokosinjac nije trebao ostati uspravno, a JNA je bila u mogucnosti da to uradi. Evo je dokaz kako je i ko poceo rat u bih i zato nece biti niko osudjen, posebno ovaj zlocinac.

Sudija Komsic

28.04.2022. 10:18

Evo jos nije ni poceo sudski proces ,Komsic presudjuje bezbednosno dogovoreni izlazak kolone vojnika uz Sarajeva uz pratnju UNPROF-ora kao ,neprijateljsku kolonu ,koju je trebalo unistiti.

Blagovremeno upozorenje

28.04.2022. 11:22

Ako pažljivo pročitate ,u današnjem "Oslobodjenju" komentar Željka Komšića člana Predsednistva BiH ,vezano za "Slučaj u Dobrovoljačkoj" imaće te veliku dilemu, da li je upozorenje generala Jovana Divjaka "NE PUCAJ" bilo ispravno i potrebno. .

Dar1ko

28.04.2022. 13:22

Pa zar mislite da ce nakon tri procesa i sudskih odluka,ova nova odluka biti pozitivna.?Postoji li opravdanje i zakonaka osnova?Za ista dela,cetvrto sudjenje brzo ce se okoncati,jer je ovo politicka Odluka .