UŽAS U HRVATSKOJ: Mladi par ostavio dvoje dece i psa zaključane u automobilu sat vremena

Novosti online

01. 08. 2021. u 11:42

HRVATSKA policija uhapsila je muškarca i ženu nakon što su dobili dojavu da su u jednom zaključanom vozilu u Poreču dvoje dece i pas.

УЖАС У ХРВАТСКОЈ: Млади пар оставио двоје деце и пса закључане у аутомобилу сат времена

Foto: Depositphotos

Policija je dobila dojavu oko 19.30 časova, da je na parkingu u Ulici Mate Vlašića u automobilu nemačke registarske oznake, zaključano dvoje dece i pas. Kada su stigli na mesto, zatekli su državljanku Nemačke (28) koja je neposredno pre toga otključala automobil.

Policija je pozvala ekipu hitne medicinske pomoći Poreč, koji su pružili pomoć deci koja su zbog razvijenih simptoma iscrpljenosti od toplote prevezena u pulsku bolnicu. Nakon što im je pružena adekvatna pomoć, deca su otpuštena iz bolnice dok je brigu o psu preuzela nadležna veterinarska ambulanta.

Osim žene priveden je i nemački državljanin (28), a istragom je utvrđeno da su deca i pas u zaključanom vozilu koje je ostavljeno na parkingu ispred tržnog centra proveli sat vremena.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)