DNEVNI HOROSKOP ZA ČETVRTAK 7. MART: Mesec je u Vodoliji - Ovan da se pazi konflikta, Škorpiju očekuje tajni susret, Ribe muči nesanica

astrolog Marina Jungić MILOŠEVIĆ

06. 03. 2024. u 21:30

SAZNAJTE šta vam mlad Mesec u Vodoliji donosi za četvrtak 7. mart, šta vas očekuje na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ЧЕТВРТАК 7. МАРТ: Месец је у Водолији - Ован да се пази конфликта, Шкорпију очекује тајни сусрет, Рибе мучи несаница

Foto: Shutterstock

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

OVAN (21. 3 - 20. 4)

Mesec prelazi preko vašeg vladaoca Plutona, simbola harizme i novca, u 11. astrološkoj kući, donoseći vam bogatiji društveni život i nove poslovne veze. Pozicija Venere donosi konflikte, raskide i sa voljenom osobom.

BIK (21. 4 - 21. 5)

Sa asteroidom Eros u vašem znaku kao magnet privlačite suprotni pol. Mesec u desetom astrološkom polju u napetom aspektu sa Jupiterom u vašem znaku, donosi vam uvećanje prihoda ali vas čini i sklonim preteranom trošenju novca.

BLIZANCI (22. 5 - 21. 6)

Mesec bizu Plutona u vašoj devetoj astrološkoj kući, donosi vam novac preko kontakata sa strancima, putovanja, obrazovanja. Napet aspekt između Urana i Venere, koja upravlja vašim ljubavnim životom, donosi raskid ili razdvajanje od voljene osobe.

RAK (22. 6 - 22. 7)

Sa vašim vladaocem Mesecom u osmom astrološkom polju, pravite ambiciozne, čak megalomanske planove kada se radi o ulaganju novca u neki projekat. Trigon sa Venerom, vladaocem vaše karijere, pogoduje Rakovima koji imaju porodični biznis.

LAV (23. 7 - 22. 8)

Naglašen znak Vodolije, vaše polje partnerskih odnosa, donosi vam trzavice sa voljenom osobom. Venera, vladalac vaše karijere, donosi vam vanredne troškove, ako se bavite pravom, zakonodavstvom, diplomatijom, umetnošću. Cirkulacija krvi.

DEVICA (23. 8 - 22. 9)

Pozicija Meseca, priljubljenog uz Pluton, u šestom astrološkom polju, donosi zaradu Devicama koje se bave uslužnim delatnostima, kao i lekarima, veterinarima, zanatlijama, poljoprivrednicima. Glavobolja.

VAGA (23. 9 - 22. 10)

Mesec koji upravlja vašom karijerom, blizu Plutona, vladaoca vaših odnosa sa partnerom, donosi vam susret s nekim ko će na vas ostaviti jak utisak. Napet aspekt vašeg vladaoca Venere i Urana, upozorava da izbegavate rasprave i nepotrebne troškove.

ŠKORPIJA (23. 10 - 22. 11)

Sa Mesecom i Plutonom u astrološkoj kući privatnosti koji pravi dobar aspekt sa Venerom, novac vam stiže preko paralelnog posla. Tajni ili romantični susret sa osobom koja se bavi medicinom, nekim kreativnim zanimanjem ili naučnim radom.

STRELAC (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkom polju mentalnog stanja i biznisa, pravi napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, podstiče vaš apetit i želju za trošenjem novca. Kvadrat Venere i Urana, nepovoljno utiče na odnos sa voljenom osobom. Glavobolja.

JARAC (22. 12 - 20. 1)

Mesec, koji upravlja vašim partnerskim odnosima, tik uz Pluton, donosi vam trzavice sa voljenom osobom ili poslovnim partnerom koji želi da vam nametne svoje stavove. Kvadrat vašeg suvladaoca Urana i Venere, donosi vam vanredne izdatke.

VODOLIJA (21. 1 - 19. 2)

Jednom mesečno Mesec pravi spoj sa Plutonom u vašem znaku, donoseći vam novac i moć odlučivanja o nekim poslovnim aktivnostima. Aspekt Venere u vašem znaku i vašeg vladaoca Urana, slobodnim Vodolijama donosi flert sa Vagom ili Ribama.

RIBE (20. 2 - 20. 3)

Mesec u 12. astrološkom polju, pravi napet aspekt sa Plutonom, čineći vas nestrpljivijim i nervoznijim. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi vam povoljan dogovor sa osobom na položaju. Nesanica.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)