DNEVNI HOROSKOP ZA PETAK 29. DECEMBAR: Rak razmišlja o tajnoj vezi, Devici nepovoljan dan, Vodolija da pripazi na finansije

Astrolog Marina Jungić Milošević

28. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za petak 29. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПЕТАК 29. ДЕЦЕМБАР: Рак размишља о тајној вези, Девици неповољан дан, Водолија да припази на финансије

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Venera, vladalac vašeg ljubavnog ali poslovnog života, ulazi u Strelca i pravi vatrene trigone sa Mesecom u Lavu i Neptunom. Novac vam stiže preko inostranstva, umetnosti, sporta, a ljubav vas čeka na kraćem putu. Starija osoba na poslu vas iritira.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera, planeta ljubavi i novca, ulazi u astrološko polje erotike i finansija, donoseći vam strastveni susret sa šarmantnom osobom, kao i uvećanje prihoda. Osetljiv urogenitalni trakt. Obratite pažnju na rok trajanja namirnica.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Mada Venera, vladalac astrološkog polja ljubavi, ulazi u vaše polje partnerskih odnosa, njen napet aspekt sa Saturnom, na kratko će narušiti odnos sa voljenom osobom. Slobodni Blizanci, na kraćem putu, predavanju, mogu da upoznaju zanimljivu osobu.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Venera se danas seli iz posesivne Škorpije u vatrenog Strelca i odmah pravi kvadrat sa Saturnom, vladaocem vaših partnerskih odnosa, što na kratko narušava odnos sa voljenom osobom. Tajna romansa na poslu. Proverite hormonski status.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Venera, planeta ljubavi, ulazi u vašu astrološku kuću ljubavi i pravi trigon sa Mesecom u vašem znaku, što vam daje poseban šarm i donosi susret sa atraktivnom osobom na nekom koncertu, sportskoj tribini, u pozorišnom foajeu. Osetljiv nervni sistem.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Venera, vladalac vašeg ljubavnog života i finansija, ulazi u Strelca i pravi kvadrat sa Saturnom, što nepovoljno utiče na odnos sa emotivnim i poslovnim partnerom. Trigon sa Mesecom donosi vam novac preko finansijskih institucija i stranaca.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, planeta lepote, ljubavi i novca, danas ulazi u Strelca i pravi trigon sa Mesecom u Lavu što vam donosi zaradu preko intelektualnih i poslova koji uključuju česta putovanja. Zbog kvadrata sa Saturnom, problemi sa oticanjem nogu.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Venera, vladalac vaših odnosa sa ljubavnim ali i poslovnim partnerom, ulazi danas u vaše astrološko polje novca i pravi trigon sa Mesecom u polju karijere, što vam donosi novac preko inostranstva. Upoznajete šarmantnu osobu preko posla.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Ulazak Venere u vaš znak, narednih mesec dana, obezbeđuje vam titulu znaka u trendu, omiljenog i popularnog u društvu. Moguće trzavice sa partnerom, zbog njegove nervoze. Susret sa mladolikom osobom na putu ili predavanju. Pazite šta jedete.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Planeta ljubavi, Venera, danas ulazi u vaše 12. astrološko polje, praveći kvadrat sa vašim vladaocem Saturnom - vodite računa ako želite da uđete u tajnu romansu sa osobom čiji posao ima veze sa medicinom. Novac stiže preko paralelnih poslova.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Sa šarmantnom Venerom u Strelcu, u koje pada vaše astrološko polje flerta, i Mesecom u polju partnerskih odnosa, narednih mesec dana, bićete neodoljivi za suprotni pol. Kvadrat sa vašim suvladaocem Saturnom, nepovoljno utiče na finansijsku situaciju.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Ulazak Venere u vaše astrološko polje karijere, a Meseca u polje posla, donosi vam novac preko saradnje sa strancima, obrazovanja, putovanja. Zbog kvadrata sa Saturnom u vašem znaku, odnos između vas i nekoga sa posla, na kratko će zahladneti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu