DNEVNI HOROSKOP ZA PONEDELJAK 11. DECEMBAR: Ovan da izbegne raspravu sa ženskom osobom, a Devica sa partnerom, Ribe imaju nerealne planove

Astrolog Marina Jungić Milošević

10. 12. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za ponedeljak 11. decembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА ПОНЕДЕЉАК 11. ДЕЦЕМБАР: Ован да избегне расправу са женском особом, а Девица са партнером, Рибе имају нереалне планове

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Mesec se u večernjim satima približava vašem vladaocu Marsu, planeti akcije ali i sukoba, donoseći vam rasprave sa ženama. Preko saradnje sa strancima možete da uvećate svoje prihode. Briga za starijeg člana porodice. Pazite da se ne opečete.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec prelazi preko Strelca i pravi inkonjunkciju sa Jupiterom u vašem znaku, čineći vas sklonim preterivanju, naročito u trošenju novca. Pozicija Marsa, unosi tenziju u ljubavni život žena Bikova, a razlog je partnerova ljubomora.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Polusekstil između vašeg vladaoca Merkura i Meseca u sedmoj astrološkoj kući, povoljno utiče na komunikaciju sa poslovnim partnerima, naročito ako radite u turizmu, ugostiteljstvu, marketingu. Voljena osoba preuveličava probleme u vašoj vezi.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Tranzit vašeg vladaoca Meseca preko astrološkog polja posla, pre podne vam donosi nove kontakte sa osobama iz inostranstva. Iritira vas ponašanje bračnog ili dugogodišnjeg partnera, koji se žali na nedostatak vaše pažnje. Pazite se povreda u kući.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkoj kući kreativnosti, pod uticajem Saturna usporava vaše planove ali donosi šanse za saradnju sa strancima. Aspekt između Urana koji upravlja partnerskim odnosima i vašeg vladaoca Sunca doprinosi iznenadnom razdvajanju od voljene osobe.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Pozicija Meseca u astrološkoj kući privatnog života i vašeg vladaoca Merkura, povoljno utiče na komunikaciju sa članovima porodice. Međutim, konjunkcija sa Marsom, u večernjim satima, ženama rođenim u ovom znaku donosi rasprave sa voljenom osobom.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Dobar aspekt između vašeg vladaoca Venere i Meseca u Strelcu, nagoveštava mogućnost upoznavanja sa šarmantnom osobom na putu, predavanju ili u školi. Kvadrat sa Saturnom, nepovoljno utiče na komunikaciju sa partnerom, rođacima i saradnicima.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Mesec se u večernjim satima približava vašem vladaocu Marsu u astrološkoj kući posla i zdravlja, zbog čega su moguće rasprave sa partnerom, ali i povrede. Napet aspekt sa Saturnom, odlaže realizaciju nekih kreativnih ili sportskih aranžmana. Nesanica.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec uveče obrazuje konjunkciju sa Marsom u vašem znaku, zbog čega bi trebalo da izbegavate rasprave sa ženama, ma kog pola da ste, kao i sukobe sa voljenom osobom. Napet aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom, upozorava da pripazite na ishranu.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Potrudite se da u prepodnevnim satima, završite važne poslove i dogovore, jer vam okolnosti kako dan bude odmicao, neće ići na ruku, zbog kvadrata između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg vladaoca Saturna, planete kašnjenja.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u astrološkoj kući više sile, pod uticajem vašeg suvladaoca Saturna, planete odlaganja, nepovoljno utiče na finansije. Neočekivana reakcija ljubavnog partnera na neki vaš predlog unosi tenziju u vaš odnos. Reumatske tegobe.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Izazovan aspekt između Meseca u astrološkom polju karijere i vašeg suvaladaoca Jupitera, čini vas sklonim nerealnim planovima po pitanju saradnje sa strancima. Pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, donosi poznanstvo preko interenta.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!