DNEVNI HOROSKOP ZA SREDU 15. NOVEMBAR: Mesec je u Strelcu - Raku dan za ljubav, Devica da se kloni svađe, Vodoliji se komplikuje posao

Astrolog: Marina Jungić Milošević

14. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za sredu 15. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА СРЕДУ 15. НОВЕМБАР: Месец је у Стрелцу - Раку дан за љубав, Девица да се клони свађе, Водолији се компликује посао

Foto Pixabay free images

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Dobar aspekt Meseca i vašeg vladaoca Marsa, planete inicijative, podstiče vašu maštu i ambiciju. Poslovna saradnja sa osobama koje žive u drugoj sredini donosi vam novac, ali i neplanirane izdatke. Čuvajte se osobe u znaku Riba.

 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Mesec u astrološkoj kući finansija u napetom aspektu sa Uranom u vašem znaku, donosi vam zaradu preko turizma, marketinga, transporta. Mogući vanredni troškovi preko poslova sa nekretninama ili sređivanja stambenog prostora.

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Pozicija Meseca u sedmom astrološkom polju donosi vam poslovne ponude, naročito ako se bavite advokaturom, umetnošću ili ste društveno angažovani. Izazovan aspekt sa Uranom, upozorava na otkazivanje ili prekid saradnje sa strancima.

 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Dok prelazi preko astrološke kuće svakodnevice, vaš vladalac Mesec pravi kvadrat sa Neptunom, simbolom zabluda zbog čega ste skloni pogrešnim odlukama. Pozicija Saturna, vladaoca partnerskih odnosa, donosi prijatne trenutke sa voljenom osobom.

 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Mesec u astrološkom polju kreativnosti obrazuje dobar aspekt sa vašim vladaocem Suncem, što podstiče vaš entuzijazam kada se radi o poslu sa strancima, pravnim procesima, obrazovanjem i stručnim usavršavanjem. Emocije su vam danas jače od logike.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Vaš vladalac Merkur, planeta biznisa, u astrološkoj kući novca, pod uticajem je Jupitera, što vas čini sklonim preterivanju, naročito u trošenju novca. Izbegavajte rasprave sa voljenom osobom, saradnicima i mlađim članovima porodice.

 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Aspekti vašeg vladaoca Venere sa Merkurom i Suncem, čine vas spremnim za dogovore o honorarnom angažmanu, naročito ako se bavite intelektualnim poslovima ili uslužnim delatnostima. Privremeno razdvajanje od voljene osobe zbog više sile.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Prelazak Meseca preko astrološke kuće posla, pod uticajem Saturna, usporava ili odlaže dogovore, naročito ako imaju veze sa sportom, pedagoškim radom ili kreativnim poslom. Pozicija Marsa nagoveštava susret sa osobom koja stiže iz inostranstva.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Meseca u vašem znaku obrazuje napet aspekt sa vašim suvladaocem Neptunom, donoseći vam inspiraciju i motivaciju, ako se bavite kreativnim ili zanimanjem koje ima veze sa sportom.Ljubavni partner očekuje da se složite sa njegovim predlogom.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec, simbol emocija, u astrološkoj kući tajni, pravi kvadrat sa vašim vladaocem Saturnom, što nepovoljno utiče na odnos sa ljubavnim paretnerom. Dobar aspekt sa Plutonom u vašem znaku donosi vam uvećanje prihoda preko posla sa prijateljima.

 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u znaku inostranstva, pod uticajem vašeg vladaoca Urana, simbola više sile, donosi prekid ili odlaganje nekog posla. Pozicija vašeg suvladaoca Saturna, povoljno utiče na vaše poslovne planove i dogovore sa prijateljima. Vaga misli na vas.

 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Mesec u astrološkom polju karijere pravi dobar aspekt sa Saturnom u vašem znaku, donoseći vam mogućnost uvećanja prihoda preko honorarnih ili paralelnih aranžmana. Ljubavni partner želi da porazgovarate o nekom zajedničkom problemu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu