DNEVNI HOROSKOP ZA UTORAK 7. NOVEMBAR: Lavove i Vodolije čeka romansa; Rakovi i Ovnovi imaće tajne susrete sa zauzetim osobama

Astrolog: Marina Jungić Milošević

06. 11. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vam dnevni horoskop predviđa za utorak 7. novembar, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

ДНЕВНИ ХОРОСКОП ЗА УТОРАК 7. НОВЕМБАР: Лавове и Водолије чека романса; Ракови и Овнови имаће тајне сусрете са заузетим особама

Foto: Free Images Pixabay

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Meseca u izazovnom aspektu sa Marsom, podstiče vas na akciju ali donosi i vanredne troškove, naročito ako se bavite nekim rizičnim ili poslom koji podrazumeva rukovanje novcem. Pozicija asteroida Amor donosi vam tajni susret sa zauzetom osobom.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Trigon između Jupitera u vašem znaku i Meseca u Devici, povoljno utiče na odnos i sa ljubavnim i sa poslovnim partnerom. Dogovori o aranžmanima sa strancima otvaraju vam mogućnosti za dodatne izvore prihoda. Provodite više vremena u prirodi.

 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vaš vladalac Merkur u napetom aspektu sa Mesecom u astrološkom polju privatnosti donosi vam nesporazume sa partnerom u vezi sa sređivanjem stambenog ili poslovnog prostora. Susret sa Vodolijom u večernjim satima.

Rak (22. 6 - 22. 7)

Aspekt vašeg vladaoca Meseca sa Suncem u astrološkoj kući ljubavi povoljno deluje i na vaš poslovni i na ljubavni život. Pozicija Jupitera u polju društvenog života, slobodnim Rakovima donosi udvaranje neke zauzete osobe. Smanjite unos šećera.

Lav (23. 7 - 22. 8)

Pozicija vašeg vladaoca Sunca u odnosu na Uran u astrološkoj kući karijere, donosi vam podršku osobe na položaju. Očekuje vas uvećanje prihoda, ako vaš posao ima veze sa finansijama ili nekretninama. Romantičan susret sa Strelcem na kraćem putu.

Devica (23. 8 - 22. 9)

Kvadrat između Meseca u vašem znaku i vašeg vladaoca Merkura, simbola komunikacije, nepovoljno utiče na odnose u domu i porodici. Asteroid Amor u astrološkoj kući partnerskih odnosa, donosi vam susret sa Škorpijom u večernjim satima.

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Sunce u astrološkom polju posla u dobrom aspektu sa Mesecom i vašim vladaocem Venerom, donosi vam novac i podršku osoba na položaju. Asterod Fantazija povoljno utiče na rođene u trećoj dekadi, donoseći im realizaciju kreativnih ideja. Nesanica.

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Vaš vladalac Mars, u popodnevnim satimaobrazuje dobar aspekt sa Mesecom u Devici, donoseći vam ponude od nekadašnjih saradnika iz inostranstva. Kvadrat Sunca i Saturna, može privremeno da uspori ili odloži jedan poslovni projekat.

Strelac (23.11 - 21. 12)

Mesec u astrološkom polju karijere pravi dobar aspekt sa vašim vladaocem Jupiterom u polju posla, donoseći vam uvećanje prihoda u popodnevnim satima. Emotivni partner spreman je da vam izađe u susret i pomogne u realizaciji jednog posla.

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Mesec u opoziciji sa vašim vladaocem Saturnom, čine vas pomalo nervoznim i konfuznim, kada se radi o saradnji sa osobama koje žive u inostranstvu. Možete da očekujete uvećanje zarade, ako se bavite građevinskim ili poslovima sa nekretninama.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Mesec u trigonu sa Jupiterom u astrološkoj kući privatnosti, donosi vam novac ako radite u medijima, marketingu, IT sektoru. Strelac koga ste se upoznali preko društvene mreže, šalje vam poziv za izlazak. Provodite više vremena u prirodi.

Ribe (20. 2 - 20. 3)

Dobar aspekt Meseca sa vašim suvladaocem Jupiterom, planetom prosperiteta i kontakata sa strancima, donosi vam novac, ako vaš posao zahteva angažovanje u kupoprodaji nekretnin ili građevinarstvu. Jedna Škorpija misli na vas. Nervoza.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLJEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

STEPA KOD JEDRENA OSVETIO UGLjEŠU I VUKAŠINA: Pre 85 godina u Čačku preminuo vojvoda Stepa Stepanović, veliki srpski vojskovođa

BRIŽLjIVO upakovane dve nagorele voštanice i jedna raskošna osmanska sablja pronađene u skromnoj sobi Stepe Stepanovića posle njegove smrti 27. aprila 1929. otkrile su da veliki vojskovođa nije smatrao pobede na Ceru i Solunskom frontu najvažnijim bitkama koje je vodio, već osveta srednjovekovnih srpskih vitezova izginulih u Maričkoj bici.

28. 04. 2024. u 06:30

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

REZOLUCIJOM O SREBRENICI PRIKRIVAJU SVOJE ZLOČINE: Nemačka istorijski falsifikat potura na godišnjicu oslobođenja Dahaua, fabrike smrti

NEMAČKA koja je glavni sponzor sarajevske „Rezolucije o Srebrenici“ pokušava da progura taj cinični istorijski falsifikat kroz Generalnu skupštinu UN u vreme jedne tragične godišnjice, oslobođenja koncentracionog logora Dahau, nespornog svedočanstva o najvećem genocidnom programu u istoriji čovečanstva čiji je autor – Nemačka.

28. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024