VENERA ULAZI U ZNAK DEVICE Dnevni horoskop za ponedeljak 9. oktobar: Bik da se pazi lažnog prijatelja, Vodoliju očekuju vanredni troškovi

Astrolog: Marina Jungić Milošević

08. 10. 2023. u 23:00

SAZNAJTE šta vas, sa današnjim ulaskom Venere u znak Device, u ponedeljak 9. oktobra čeka na poslu, u ljubavi, kako će da vas služi zdravlje, hoćete li se slagati sa ukućanima...

ВЕНЕРА УЛАЗИ У ЗНАК ДЕВИЦЕ Дневни хороскоп за понедељак 9. октобар: Бик да се пази лажног пријатеља, Водолију очекују ванредни трошкови

Foto: Profimedia

NAPOMENA: Uvek pročitajte horoskop i za vaš znak i za vaš podznak, kao i Mesec (ukoliko znate gde se nalazi u vašem ličnom horoskopu), kako biste dobili kompletnu astrološku sliku o uticaju planeta na vaš zodijački znak.

 

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Sa ulaskom Venere u Devicu, pruža vam se šansa za brzu zaradu preko saradnje sa Škorpijom. Zahlađenje odnosa sa emotivnim partnerom. Vašu pažnju može da privuče neko koga poznajete preko posla. Izbegavajte konzervirane namirnice.


 

Bik (21. 4 - 21. 5)

Vaš vladalac Venera ulazi u vrednu Devicu, donoseći vam prilike za nove, kreativne aranžmane. Pazite da vas ne prevari neko ko vam se predstavlja kao prijatelj. Slobodni Bikovi mogu da upozaju umetnika ili sportistu. Podložnost infekcijama.


 

Blizanci (22. 5 - 21. 6)

Vladalac vašeg ljubavnog života, Venera, ulazi u astrološku kuću privatnosti, donoseći majskim Blizancima zahlađenje odnosa sa partnerom i konflikte sa članovima porodice. Izbegavajte nepotrebne troškove i rizične finansijske transakcije.


 

Rak (22. 6 - 22. 7)

Venerin ulazak u Devicu povoljno utiče na vaše poslovne aktivnosti i donosi vam uvećanje zarade, naročito ako ste junski Rak. Ipak, pazite da vas neko ne obmane praznim pričama. dugogodišnji partner želi da vam nametne svoju volju. Nesanica.


 

Lav (23. 7 - 22. 8)

Dogovor o poslovnoj saradnji sa Vagom, donosi vam zaradu, ako se bavite intelektualnim ili zanimanjem koje podrazumeva češća putovanja. Napet aspekt između Saturna i Venere, koja danas ulazi u vaše astrološko polje novca, usporava neke poslove.


 

Devica (23. 8 - 22. 9)

Planeta ljubavi, Venera, ulazi u vaš znak i pravi opoziciju sa Saturnom, simbolom prepreka, što nepovoljno utiče na vaš emotivni život. Ipak, slobodne Device mogu da upoznaju jednu interesantnu Škorpiju. Napeti aspekti Merkura, koji upravlja i vašim znakom i vašom karijerom, odlažu dogovore sa strancima.


 

Vaga (23. 9 - 22. 10)

Vaš vladalac Venera, ulazi u astrološku kuću tajni, što nagoveštava mogućnost susreta sa starom simpatijom ili ulaska u tajnu romansu s nekim koga poznajete preko posla. Novac vam pristiže preko paralelnih ili honorarnih izvora prihoda.


 

Škorpija (23. 10 - 22. 11)

Venera, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, ulazi u znak Device, pa preko prijatelja možete da upoznate nekoga ko će vas zaintrigirati. Dugogodišnji partner sumnja u vašu vernost, što može dovesti do zahlađenja odnosa. Podložnost povredama.


 

Strelac (23.11 - 21. 12)

Planeta novca, Venera, ulazi u astrološko polje karijere i pravi sekstil sa Marsom, što vam donosi šansu da brzo dođete do solidne zarade. Aspekti Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, unose tenziju u odnos sa voljenom osobom. Oprez u saobraćaju.


 

Jarac (22. 12 - 20. 1)

Opozicija između vašeg vladaoca Saturna i Venere, planeta ograničenja i novca, očekuje vas kraći period stagnacije na poslovnom planu. Komunikacija sa voljenom osobom takođe može biti otežana, pa je neophodna obostrana tolerancija.


 

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Kratkotrajna kriza u odnosu sa emotivnim partnerom, posledica je napetog aspekta između vašeg suvladaoca Saturna i Venere, planete ljubavi koja danas ulazi u Devicu. Pripazite kako rukujete sa novcem, jer su mogući vanredni izdaci.


 

Ribe (20. 2 - 20. 3)

I vaš vladalac Neptun i Saturn u vašem znaku, obrazuju izazovne aspekte sa Venerom, planetom novca u astrološkoj kući partnerskih odnosa, donoseći vam probleme i u ljubavi i na poslu. Oprez prilikom sklapanja dogovora i potpisivanja ugovora.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!