"MNOGI SU SAMO PROLAZILI, ALI SU SAMO SRBI POMOGLI" Trojica naših momaka pritekli u pomoć Grkinji koja je uletela u more kolima (FOTO)

Novosti Onlajn

08. 08. 2023. u 15:35

TROJICA Srba postali su heroji dana u Olimpijadi, nakon što su izvukli iz mora automobil Grkinje koja je slučajno završila u vodi.

МНОГИ СУ САМО ПРОЛАЗИЛИ, АЛИ СУ САМО СРБИ ПОМОГЛИ Тројица наших момака притекли у помоћ Гркињи која је улетела у море колима (ФОТО)

Foto: Profimedia/Ilustracija

Dok su Grci i ostali gledali agoniju nesrećne žene, tri Srbina su rešila da delaju, te da vozilo isteraju na suvo. Njihov čin posmatrao je još jedan naš državljanin Nikola, koji je unutar Fejsbuk grupe "Grčka info" i podelio čitav događaj sa javnosti.

- Uz sliku predivne Babilon plaže (kod Olimpijade) da vam prenesem događaj čiji mi je epilog ulepšao poslednji ovogodišnji dan na moru:

Foto: Printskrin/Fejsbuk/ GRČKA INFO

Na toj lepoj plaži jedna Grkinja je greškom ušla dublje kolima u pesak i zaglavila se. Potonuo skromni auto, izbledeo od peska, soli i sunca, u pesku skroz do branika. Mnogi Grci su prošli, pogledali i otišli. I ko će da pomogne, nego tri Srbina.

Doduše, jedan od nas, Beograđanin (po tablicama) je toliko jak i krupan čovek - što bi naš narod rekao kao od brda odvaljen, da je trebalo, on bi i nas dvojicu podigao zajedno sa autom i sve Grkinjom za volanom. Toliko mi je to ulepšalo dan, jer su se Grci tako srdačno zahvalili, a naročito starija gospođa koja je malo na grčkom, malo na engleskom vikala: Srbi su divni ljudi! Divan narod! - napisao je on u objavi koja je oduševila sve.

BONUS VIDEO: POGLEDAJTE AKCIJE SPASAVANjA - 75 osoba evakusiano tokom noći

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Novi Samsung Neo QLED televizori pomeraju granice kućne zabave