HIT PRIZOR IZ BEOGRADA: Ovo se ne viđa svaki dan - evo kako je dostavljač hrane našao način da se parkira (FOTO)

Novosti online

04. 11. 2021. u 21:54

GRAĐANI Beograda su se navikli da svako malo "naleću" na privatne automobile kojima vrše dostavu po gradu i čuvene poruke na šoferkama: "Dostava, stiže za pet minuta", "Molim za strpljenje, vršim dostavu", "Tu sam brzo, samo da izvršim dostavu".

ХИТ ПРИЗОР ИЗ БЕОГРАДА: Ово се не виђа сваки дан - ево како је достављач хране нашао начин да се паркира (ФОТО)

Foto: Reddit/Turbohajduk

Iako ih možda ove poruke "spasavaju" gneva građana, ne bi trebalo da ih spasavaju od kazni, jer vozači dostavnih vozila veoma često krše sve moguće saobraćajne propise. Međutim, jedan od tih vozača je pronašao način da "prevari sistem".

Naime, društvenim mrežama kruže fotografije domišljatog dostavljača koji u svom vozilu drži kompletno obučenu lutku, koja uredno "sedi" na suvozačevom sedištu.

- Kad prosečni Srbenda radi dostavu autom, obuče i stavi lutku na suvozačevo mesto da ga ne odnese pauk kad se parkira nepropisno sa uključena četiri žmigavca - navodi se u opisu fotografija koje kruže mrežama.

Fotografije su navodno nastale na Kosančićevom vencu u Ulici Carice Milice, a privukle su veliku pažnju korisnika i, naravno, brojne komentare.

- Bogotac; Dajte čoveku povišicu; Živeće ovaj narod; Ko će Srbina da natera zakon da poštuje? Prej*** on sve redom - ređali su se komentari.

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

BONUS VIDEO - NOVA ATRAKCIJA NA KIPRU: Voda krije luku staru dva milenijuma, obilazak sa ronilačkom opremom

(Srbija danas)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)