PROLEĆNI DAN OTVORENIH VRATA : Filozofski fakultet Univerziteta u Novom Sadu

S. B.

11. 03. 2024. u 15:23

PROLEĆNI dan otvorenih vrata na Filozofskom fakultetu Univerziteta u Novom Sadu, biće 16. marta od 10 do 13 časova u prostorijama Fakulteta u Ulici dr Zorana Đinđića broj 2.

ПРОЛЕЋНИ ДАН ОТВОРЕНИХ ВРАТА : Филозофски факултет Универзитета у Новом Саду

Filozofski fakultet

 Učenicima srednjih škola i široj javnosti, profesori i studenti Filozofskog fakulteta, koji ove godine obeležava sedam decenija od osnivanja, predstaviće studijske programe, istraživačke Centre, bibliotečke resurse, kao i intelektualno- tehničke kapacitete Fakulteta da svoje programe realizuje. Posetioci će moći da se upoznaju sa dvadeset i četiri akreditovana studijska programa osnovnih akademskih studija kao  i sa detaljima u vezi sa prijemnim ispitima za upis u školsku 2024/2025. godinu.

- Pored toga, planiran je niz interaktivnih radionica, simulacija, kvizova, predstavljanje studentskog života od učenja, predavanja i ispita, preko ishrane u menzi i stanovanja u studentskim domovima, do čuvenih studentskih žurki i filozofijada, ali i drugih stvari poput studentskog aktivizma, studentskih sportskih timova, studentskog pozorišta ... Posetioci će u direktnom razgovoru sa aktivnim studentima moći da se upoznaju sa iskustvima o studiranju iz prve ruke. Biće predstavljene i druge aktivnosti koje ilustruju bogatstvo i raznolikost obrazovne, naučne i kulturne delatnosti Filozofskog fakulteta- ističu organizatori.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)