TESTIRANJE 11. NOVEMBRA: Ministarstvo prosvete poslalo obaveštenje učenicima i studentima

B.B.

08. 11. 2023. u 10:12

MINISTARSTVO prosvete obaveštava studente i učenike koji su konkurisali za stipendije za nadarene da će prvi krug testiranje onlajn (od kuće) će biti održan 11. novembra u periodu od 16 do 19 časova.

ТЕСТИРАЊЕ 11. НОВЕМБРА: Министарство просвете послало обавештење ученицима и студентима

Foto Stefan Palackov

Testiranje je putem interneta, pristupom adresi talenti.totalassessment.rs (s tim da će u periodu testiranja umesto trenutnog obaveštenja biti stranica za logovanje na test).

Vreme potrebno za testiranje je maksimalno dva sata i mora se završiti najkasnije do 19 časova. To znači da bi kandidati rešavanje zadataka trebalo da započnu u terminu od 16 do 17 časova, kako bi imali dovoljno vremena da rade test.

Za logovanje na sistem i pristup testiranju potreban je PIN kod iz prijave i broj mobilnog telefona koji su studenti i učenici uneli u samoj prijavi.

Drugi krug provere znanja u centrima za testiranje biće održan 18. novembra, a tačni termini i rasporedi kandidata koji budu prošli u drugi krug će biti blagovremeno objavljeni posle prvog kruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!