NOVA ŠANSA ZA BUDUĆE UČITELJE I VASPITAČE: Produžen rok za upis na Pedagoškom fakultetu u Vranju

Дејан Ристић
Dejan Ristić

14. 09. 2023. u 12:20

PEDAGOŠKI fakultet u Vranju organizuje produženi drugi konkursni rok za upis nove generacije studenata u okviru ove školske godine.

НОВА ШАНСА ЗА БУДУЋЕ УЧИТЕЉЕ И ВАСПИТАЧЕ: Продужен рок за упис на Педагошком факултету у Врању

Foto: J.S.

Konkurs se odnosi na tri studijska programa: osnovne akademske studije za obrazovanje učitelja i vaspitača, kao i integrisane akademske studije za obrazovanje master profesora tehnike i informatike.

Kandidati će za upis moći da se prijave u periodu od 20. do 22. septembra, neposredno na Fakultetu ili elektronskim putem, a polaganje prijemnog ispita zakazano je za 25. septembar, pri čemu ne postoje nikakvi troškovi polaganja prijemnog ispita i eventualnog kasnijeg upisa, ističu iz ove visokoškolske ustanove.

Podsećamo, Pedagoški fakultet u Vranju doneo je odluku da školarina za sve novoupisane studente u okviru školske 2023/2024. godine bude besplatna.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!