U BOLNICI VIŠE BRINUO ZA MENE: Vlastina supruga Nada kaže da je glumac mnogo voleo da čita “Novosti”

V. V. S.

24. 03. 2021. u 20:03

VOLjENI glumac Vlasta Velisavljević poslednjih pola veka proveo je sa suprugom Nadom. O njegovom odlasku, iznenadnoj i neočekivanoj bolesti, u izjavi za "Novosti", Nada kaže:

У БОЛНИЦИ ВИШЕ БРИНУО ЗА МЕНЕ: Властина супруга Нада каже да је глумац много волео да чита “Новости”

Arhiva

- Ne znam šta da vam kažem. Još ne mogu da verujem da ga nema... Primio je obe vakcine, prošlo je i ono vreme za koje se veruje da nastaju antitela, pa se malo opustio. Bio je zdrav, raspoložen. I da tako umre, od korone - govori u suzama njegova supruga Nada. - I dalje je veoma pazio, uvek nosio masku. I, evo, čim je izašao da registruje kola i ode do Doma zdravlja, odmah se razboleo. Nadali smo se da će se izvući, ali kad su ga stavili na respirator, znala sam da je mnogo opasno...

Supruga Nada kaže da je sve počelo sa kijavicom i kašljem, a da je Vlasta u početku verovao da je u pitanju običan nazeb.

- Otišao je u četvrtak kod lekara u Dom zdravlja, dobio je neke lekove, ali mu je kod kuće naglo pozlilo. Skočila je i temperatura. Išli smo u privatnu kliniku, odatle na Infektivnu, pa ponovo kući. Opet je počela visoka temperatura, buncao je. Bila je nedelja kad ga je Hitna pomoć odvezla na Infektivnu, potom u "Dragiša Mišović". Prva tri dana bio je dobro raspoložen, onda je krenulo po zlu - priseća se detalja njegova udovica i plačući dodaje: - Ništa nije slutilo na zlo. Pre samo jedne sedmice dogovarao se s nekom televizijom za gostovanje... Pola veka proveli smo zajedno. Divan čovek, takav još jedan na svetu nije postojao. Više je brinuo za mene kad je otišao u bolnicu, nego za sebe. Nije zaslužio ovako da završi... Inače, mnogo je voleo "Novosti". U kući su nam bile svakog dana. Jedna drugarica nam je redovno donosila novine, a ako bi njih slučajno zaboravila, neko drugi je morao da ih nađe.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a